Video: Farserede agurker
Farserede agurkerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Agurk
-
1.2 tsk Salt
-
12 deciliter Løse ris
-
2 deciliter Vand
-
4 stk Hakkede tomater
-
1 stk Hakket skalotteløg
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
2.3 spsk Revet parmesan
-
15 gram Smør
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.
Stykkerne udhules med en teske.
Indmaden hakkes.
Agurkerne drysses med salt og lægges i et ildfast fad.
Risene koges til løse ris sammen med tomaterne.
Hakket skalotteløg og agurkeindmad røres i risene, og fyldes smages til med salt og peber.
Fyldet i agurkerne drysses med parmasanost.
Lidt smørklatter fordeles over.
Stilles i ovnen ved 200 grader ca. ½ time.
Serveres som frokostret eller forret evt. med flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kalkun
Skær løg og brød (uden skorpe) i ca. 1x1 cm store stykker, svits dem på panden med hakket...
Vietnamesiske pandekager
Vietnamesiske pandekagerSkær forårsløg på skrå og i tynde skiver. Kom kokosmælk, forårsløg...
Hakkebøf med spidskålssalat
Hakkebøf med spidskålssalatKom oksekød op i en skål. Hak løg, drueagurker og rødbeder...