Video: Farserede agurker
Farserede agurkerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Agurk
-
1.2 tsk Salt
-
12 deciliter Løse ris
-
2 deciliter Vand
-
4 stk Hakkede tomater
-
1 stk Hakket skalotteløg
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
2.3 spsk Revet parmesan
-
15 gram Smør
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs. Stykkerne udhules med en teske. Indmaden hakkes. Agurkerne drysses med salt og lægges i et ildfast fad. Risene koges til løse ris sammen med tomaterne. Hakket skalotteløg og agurkeindmad røres i risene, og fyldes smages til med salt og peber. Fyldet i agurkerne drysses med parmasanost. Lidt smørklatter fordeles over. Stilles i ovnen ved 200 grader ca. ½ time. Serveres som frokostret eller forret evt. med flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...
Asiatisk fiskeret
Sådan laver du asiatisk fiskeret Først tænder du op i din grill. Derefter tager du en skål...
Farsbrød
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber. Rør den go...