Video: Hakkebøf med coleslaw
Hakkebøf med coleslawKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
4 stk Gulerod
-
250 gram Hvidkål
-
30 gram Rosiner
-
1 spsk Fedtfattig mayonnaise
-
1 spsk Fromage frais
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
10 gram Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressing af mayonnaise og creme fraiche smagt til med hvidvinseddike, sukker, salt og peber. -Rosiner kan tilsættes som ekstra lækkeri, hvis man ønsker. Lad salaten hvile ca. 1 time før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbær mille feuilles
Forvarm ovnen på 220°C. Hindbær lægges i fad med flormelis henover. Bunde: Butterdejen...
Nem boller i karry
Nem boller i karryHakket svinekød blandes med et finthakket løg, mel, mælk, æg, salt og pe...
Grillet kylling med oregano, kanel og paprika
Bland ingredienserne til marinaden i et fad. Vend kyllingefileterne i marinaden. Lad kylli...