Video: Hakkebøf med coleslaw
Hakkebøf med coleslawKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
4 stk Gulerod
-
250 gram Hvidkål
-
30 gram Rosiner
-
1 spsk Fedtfattig mayonnaise
-
1 spsk Fromage frais
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
10 gram Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressing af mayonnaise og creme fraiche smagt til med hvidvinseddike, sukker, salt og peber. -Rosiner kan tilsættes som ekstra lækkeri, hvis man ønsker. Lad salaten hvile ca. 1 time før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indonesisk kylling
Sådan laver du indonesisk kyllingKyllingekød, løg, hvidløg og ingefær svitses i olien. Pea...
Fersken med amaretti
Skær ferskener i halve, fjern sten og gør hullerne større. Kompot: Blend amaretti med s...
Syltede græskar
Syltede græskarFørst sørg for at du har nogle glas der lukker helt tæt skoldet og klar til...