Vegetarisk Bagværk Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 1649.3875 calories 46.975 carb 16.321375 fat 1.7625 fiber 7.866875 protein 8.287625 fat 26.4075 sugar

Video: Jordbærtærte

Jordbærtærte

Jordbærtærte

Jordbærtærte
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til din jordbærtærte


Tærten kan pyntes med lidt smeltet chokolade eller chokoladesauce. Går du efter en klassisk jordbærtærte så tilføj en smule jordbærgelé til dine jordbær, så bliver de holdt på plads. Til en nem gelé skal du kun bruge et opblødet stykke husblas og en dl. koncentreret jordbærsaft.


Har du fået smag for jordbær..?

Hvis du elsker jordbær, så har vi heldigvis flere opskrifter med dit ynglings bær. Prøv for eksempel at lav en nem jordbæris eller hvad med en hjemmelavet jordbærshake. Vil du forkæle en du har nær, så overrask dem med disse jordbær med chokolade.

Kokkens svar
Jordbærtærte

Spørgsmål:

Hei og godt nytt år. Jeg har noe spørsmål til denne oppskriften. Jeg har stekt denne jordbærterten etter denne oppskriften. Første gangen ble bunen riktig god. Andre gangen mindre god og 3.gangen var den slett ikke god (for å si det pent) Mengden av det som skal brukes har jeg målt med en vekt. Tross deigen var smidig blev bunnen (siste gang) en katastrofe. Spørsmålene er: 1. Hvorfor skal vi ha papir og ha noe på toppen for å holde deigen nede? 2. Hvorfor er deigene mine alltid gode men bunnene blir forskjellige? Bemerk at jeg bruker samme type mel og samme type smør og samme melk type og bruker ovnen jeg har hjem HVER gang. 3. Hvorfor er det ikke hevemiddel i denne? Kremen har jeg ikke hatt problemer med. Takk for alltid gode oppskrifter mvh Houtan Abbaspour Drammen - Norge



Svar:
Hej Houtan, tak for din mail
Her er lidt svar
1.Papir i bunden for at lettere løsne bunden, for at kunne flytte kagen fra fadet, hvis du serverer i bageformen kan du springe dette over, at have noget ovenpå er bare for at holde på formen, og undgå revner
2.Det eneste jeg kan gætte på er temperaturen af ingredienserne , og hvor meget det bliver arbejdet med dejen...
3.Det er ikke nødvendigt i denne opskrift

Mvh Tomas
opskrifter.dk
Godt Nyt År

01/01-2014 af Opskrifter.dk

Holdbarhed

Spørgsmål:

Kan man lave den dagen i forvejen, eller vil den blive tør? Det tager jo ret lang tid, at lave den så det ville være rart, hvis man kan lave den dagen i forvejen.



Svar:
Hej , du kan sagens lave bunden og cremen , men vent med at komme creme og jordbær i samme dag

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/08-2009 af Opskrifter.dk

Fryseegnet

Spørgsmål:

Er mørdejen fryse egnet? Hvis den er skal det så være rå dej eller skal den bages.



Svar:
Hej , du kan godt fryse den , men det skal være rå
Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/04-2009 af Opskrifter.dk

Jordbærtærte som hos bageren

Spørgsmål:

jeg har spurgt på opskriften på jordbærtærte fra bageren, det er den med kransekage i kanten, eller er der mazarinkage i bunden. Den er pyntet med friske jordbær og så noget gele over



Svar:
OK - så tror jeg nok det er denne her :

Festlig marcipantærte

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

14/06-2007 af Opskrifter.dk

Smør

Spørgsmål:

Skal det være rigtig smør, eller kan jeg bruge Bakkedal/ kærgården?



Svar:
Du får det bedste resultat med rigtig smør - det bliver nemmere at rulle dejen ud (den får en fastere konsistens med smør), og så smager det meget bedre.



mvh
Dorthe
opskrifter.dk

07/06-2007 af Opskrifter.dk

Jordbærtærte

Spørgsmål:

Familien elsker jordbærtærter.Men jeg kan ikke finde en opskrift ? Den er lavet på en mazarin bund/kan også laves som små kager.Der er creme og jordbær i. ovenpå er der en gele. De fås netop nu ved bagerne,men koster en formue. Håber du kan hjælpe.



Svar:

Jeg giver dig ret i at jordbærkagerne hos bagerne er gode, men også meget dyre.
Et godt alternativ er denne opskrift:

Jeg håber, at I vil synes om den.


Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/04-2007 af Opskrifter.dk

Jordbærtærte

Spørgsmål:

På fotoet af jordbærtærten ser det ud til, at der er et lag af noget mørkt mellem jordbær og cremen. Hvad er det og hvorfor er det ikke med i opskriften?



Svar:
Det er nok bare billedet der "snyder", men du kan med fordel komme lidt smeltet mørk chokolade på.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

30/07-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Macaroni med ostesauce

Vegetar

Kog macaronien al dente efter instruktionerne på pakken. Mens macaronien koger, varmes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 661
Opskrift

Brød med tørrede frugter

Vegetar

Kog havregryn og mælk til grød og lad den køle lidt af. Udblød gæri lidt af grøden og hæl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 400
Opskrift

Karrysalat

Vegetar

Skræl æblet og skær det i små tern. Hak æggene groft. Bland creme fraiche og mayonnaise sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 681

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag