Køkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
500 gram torskefilet
2 spsk Smør
2 stk Hønsebouillonterning
0.3 tsk spidskommen
0.3 tsk Hvidløgspulver
8 stk tortilla
2 spsk Mayonnaise
2 spsk Creme fraiche 18%
1 tsk Limesaft
Forvarm ovnen til 225°C. Skær torskefileterne i strimler på ca. 2 cm bredde. Læg strimlerne i ét lag i et smurt ovnfast fad.
Smelt smørret. Bland smør, smuldrede bouillonterninger, kommen og hvidløgspulver i en lille skål. Pensl fiskestrimlerne med denne blanding. Bag strimlerne i ovnen i 5 min.
Varm tortillaerne i ovnen. Imens blandes mayonnaise, creme fraiche og limesaft. Denne blanding fordeles på de varme tortillas. Ovenpå lægges fiskestrimler og salsa.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Våddejs boller
Om aftenen: Gær, salt, sukker og vand røres sammen i en stor skål. Tilsæt først speltmel...
Tomatchutney
Prik tomaterne, skold dem og flå dem, og skær dem i skiver. Skær løg og chili i fine styk...
Kylling i svøb med tomat- og mozzarellasalat
Skær kyllingefileterne igennem på langs og svøb et stykke bacon om hver. Krydr med salt og...