Video: Fisketacos
FisketacosKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
2 spsk Smør
-
2 stk Hønsebouillonterning
-
0.25 tsk Spidskommen
-
0.25 tsk Hvidløgspulver
-
8 stk Tortilla
-
2 spsk Mayonnaise
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
1 tsk Limesaft
Forvarm ovnen til 225°C.
Skær torskefileterne i strimler på ca. 2 cm bredde.
Læg strimlerne i ét lag i et smurt ovnfast fad.
Smelt smørret.
Bland smør, smuldrede bouillonterninger, kommen og hvidløgspulver i en lille skål.
Pensl fiskestrimlerne med denne blanding.
Bag strimlerne i ovnen i 5 min.
Varm tortillaerne i ovnen.
Imens blandes mayonnaise, creme fraiche og limesaft.
Denne blanding fordeles på de varme tortillas.
Ovenpå lægges fiskestrimler og salsa.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillspyd med svinemørbrad
Grillspyd med svinemørbradAfpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon....
Minestronesuppe
MinestronesuppeDu skal lægge ud med at skære baconen i tern, hvorefter den skal svitses i...
Boller med kardemomme
Smelt margarine, bland 1 dl. mælk til det er lunt, rør gæret i. Bland resten af ingredien...