Video: Eksotisk frugtdessert med blomme
Eksotisk frugtdessert med blommeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Dværgappelsin
-
5 spsk Brun farin
-
2 spsk Cognac
-
2 spsk Vand
-
1 kg Babybanan
-
0.5 deciliter Yoghurt naturel
-
2 spsk Ahornsirup
-
0.5 kvist Frisk mynte
-
2 stk Blomme
Varm ovnen op til 200°C. Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin, cognac og vand i en gryde og varm op ved svag varme til sukkeret er opløst. Tilsæt dværgappelsinerne og lad dem simre ca. 10 min. Bag bananerne 15-20 min. i ovnen til skallen er sort og bananerne meget bløde. Bland yoghurt og ahornsirup til saucen. Skræl bananerne og læg dem på store tallerkener. Fordel dværgappelsin og sukkerlage omkring bananerne. Ved serveringen lægges lidt yoghurtsauce på hver side af dværgappelsinerne. Pynt med mynteblade og de udskårne blommer.
Æblebananer er en anden betegnelse for babybananer, som har en sødere smag end almindelige bananer. Bananer kan anvendes i stedes for babybananer. Dværgappelsiner hedder også kumquat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amarettifyldte ferskener
Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C. Smelt halvdelen af smørret og...
Kærnemælksdressing
Pres hvidløget og hak estragonen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille...
Quiche Lorraine
Quiche lorraine Smørret skal være helt koldt, når du skærer det i tern og smuldrer det ud...