Eksotisk frugtdessert med blomme

09/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Dessert

45 minutter

15 minutter

9



Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 200°C.

Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin, cognac og vand i en gryde og varm op ved svag varme til sukkeret er opløst. Tilsæt dværgappelsinerne og lad dem simre ca. 10 min.

Bag bananerne 15-20 min. i ovnen til skallen er sort og bananerne meget bløde.

Bland yoghurt og ahornsirup til saucen.

Skræl bananerne og læg dem på store tallerkener. Fordel dværgappelsin og sukkerlage omkring bananerne. Ved serveringen lægges lidt yoghurtsauce på hver side af dværgappelsinerne. Pynt med mynteblade og de udskårne blommer.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

500 gram Dværgappelsin

5 spsk Brun farin

2 spsk Cognac

2 spsk Vand

1 kg Babybanan

0.5 deciliter Yoghurt naturel

2 spsk Ahornsirup

0.5 kvist Frisk mynte

2 stk Blomme

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g