Video: Pandekager med bønner og quinoa
Pandekager med bønner og quinoaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
200 gram Bredbladet persille
-
3 stk Æg
-
1 tsk Groft salt
-
200 gram Hvedemel
-
4 deciliter Sødmælk
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 stk Løg
-
2 spsk Olie
-
2 tsk Stærk chilisauce
-
2 dåse Flåede tomater i dåse
-
250 gram Tørrede brune bønner
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Tilbehør
-
2 deciliter Quinoa
Pandekager:
Skyl persillen tiI den er fri for jord.
Hiv de groveste stilke af.
Blend persillen med æggene.
Tilsæt salt og mel.
Tilsæt gradvist mælk til pandekagedejen er ensartet.
Lad dejen hvile i køleskab mindst 30 minutter.
Rør evt. mere mælk i, hvis dejen er for tyk.
Varm panden godt op, og smelt en klat smør på den, hæld ca. 1/2 dl dej på panden, og steg pandekagen lysebrun et par minutter på begge sider.
Hold pandekagerne varme f.eks. mellem to tallerkener - eller i ovnen ved ca 100 gr.
Kog quinoaen. En blanding af sort, rød og hvid er rigtig god.
Bønnefyld:
Pil og hak løgene.
Steg dem klare i olie i en gryde.
Tilsæt chilisovs og hakkede tomater.
NB! Bruger du dåsebønner skal du skylle dem i koldt vand og dryppe dem af i en si.
Bruger du tørrede bønner skal du huske at opbløde dem i koldt vand i ca. 8 timer forinden (eksempelvis fra morgenstunden) og koge dem i 35-40 min.
Kom de "færdige" bønner i gryden.
Krydr med salt og kog 5-10 min.
Smag til med salt og peber.
Spis de lune pandekager med bønnefyld og quinoa.
Er du ikke fan af brune bønner, kan du bruge grønne bønner eller eventuelt erstatte bønnefyldet med stegte rodfrugter i små tern eller et andet fyld, som du holder af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enchilada med grøntsagsfyld
Rør dejen godt sammen og stil den i køleskabet ½ time. Kog de opblødte bønner i 30 min....
Græskarsmåkager
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd bageplade med bagepapir.Rør sukker, æg, smør og vanillesuk...
Bagt ørred med ristet blomkål
1. Del blomkålen i mundrette stykker. Steg dem i olivenolie på en varm pande. Lad dem steg...