Video: Fersk laks med ostecreme
Fersk laks med ostecremeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
14
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
160 gram Flødeost 60+
-
60 gram Stenbiderrogn
-
4 deciliter Tør hvidvin
-
2 deciliter Vand
-
0.5 stk Gulerod
-
0.5 stk Løg
-
1 spsk Frisk persille
-
1 stk Laurbærblad
-
1 kvist Frisk timian
-
1 stk Skalotteløg
-
1 stk Bladselleri
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
1 spsk Frisk persille
Marinade:
Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden.
Marinaden får lov til at trække med urterne i 2 timer og sigtes.
Laksefileten renses helt ren og skæres i papirstynde skiver.
Creme:
Flødeosten tilsmages og gøres tynd med marinaden.
Kaviaren blandes forsigtigt i.
De papirstynde skiver laks anrettes på evt på brød med cream cheese under.
Umiddelbart før serveringen drysses laksen med groft salt og persille.
Spørgsmål:
Der mangler oplysninger om hvorvidt laksen skal i marinaden og marineres..? og hvor lang tid?
Svar:
Hej , dette er en form for tartare af laks , laksen serveres rå som den er.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
;o) hvornår skal marinaden bruges og til hvad i denne ret? Hilsen Tinto
Svar:
Ja, det fremgår ikke helt tydeligt i opskriften, men det er meningen, at laksen i tynde skiver skal kommes deri.
Herefter kan en smule af marinaden bruges til cremen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
14/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladetrøffel
Hak chokoladen. Smelt chokoladen sammen med flormelis i et vandbad. Tilsæt fløde og smør u...
Nem urteristet kalkun
Forvarm ovnen til 165°C.Rens kalkunen (fjern indvoldene) og placér kalkunen i en bradepand...
Salat med stegt oksekød og parmesan
Skyl salaten grundigt og riv radicchioen i mindre stykker. Kom det i en skål. Bland olie,...