Video: Fersk laks med ostecreme
Fersk laks med ostecremeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
14
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
160 gram Flødeost 60+
-
60 gram Stenbiderrogn
-
4 deciliter Tør hvidvin
-
2 deciliter Vand
-
0 gram Gulerod
-
0 gram Løg
-
1 spsk Frisk persille
-
1 stk Laurbærblad
-
1 kvist Frisk timian
-
100 gram Skalotteløg
-
150 gram Bladselleri
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
1 spsk Frisk persille
Marinade: Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Marinaden får lov til at trække med urterne i 2 timer og sigtes. Laksefileten renses helt ren og skæres i papirstynde skiver. Creme: Flødeosten tilsmages og gøres tynd med marinaden. Kaviaren blandes forsigtigt i. De papirstynde skiver laks anrettes på evt på brød med cream cheese under. Umiddelbart før serveringen drysses laksen med groft salt og persille.
Spørgsmål:
Der mangler oplysninger om hvorvidt laksen skal i marinaden og marineres..? og hvor lang tid?
Svar:
Hej , dette er en form for tartare af laks , laksen serveres rå som den er.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
;o) hvornår skal marinaden bruges og til hvad i denne ret? Hilsen Tinto
Svar:
Ja, det fremgår ikke helt tydeligt i opskriften, men det er meningen, at laksen i tynde skiver skal kommes deri.
Herefter kan en smule af marinaden bruges til cremen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
14/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tun-mix på rugbrød
Hak drue agurker, løg, peberfrugt og tomat i små tern Vend det hele rundt i hytteosten K...
Risalamande cheesecake
Risalamande cheesecakeRisengrødBring vand og ris i kog. Risene skal koge i 2 minutter med...
Bondebrød
Opskriften til 10 portioner svarer til 2 brød. Først skal surdejen laves. Rør gæren u...