Video: God Chokoladekage
God ChokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1.1 deciliter Kogende vand
-
1.1 tsk Pulverkaffe
-
430 gram Sukker
-
225 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
3 tsk Vanillesukker
-
4 spsk Kakao
-
185 gram Smør
-
3 stk Æg
God Chokoladekage
Tænd din ovn og sæt den på 200 grader eller (175 varmluft), hvis dette præfereres.
Rør først kaffepulver ud i det kogende vand og lad det afkøle lidt.
Rør så alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Smelt smørret, pisk 3 æg sammen og rør dem herefter sammen med det smeltede, afkølede smør.
Tilsæt nu alle de sammenrørte, tørre ingredienser og vend til sidst den afkølede kaffe i dejen.
Hæld dejen i en lille bradepande eller en rund springform på 26 cm.
Både bradepande og springform kan smøres med smør eller FRI margarine for at give lidt ekstra smag til den nemme chokoladekage.
Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter (175 varmluft).
Nyd din nybagte, gode chokoladekage lun eller afkølet. - Velbekomme!
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Flere smagfulde chokoladekager
En svampet chokoladekage kan faktisk smage endnu bedre dagen efter. Nyd kagen til kaffen i sin simple form eller gør chokoladekagen mere festlig og fuld af smag ved at pynte med en skum bestående af knuste "rutebiler" og flødeskum.
En nem chokoladekage bagt til eftermiddagskaffen kan hurtigt piftes op med toppings, pynt eller andet tilbehør, så den stråler som dessert til middagsselskabet for venner eller familie. Pynt din chokoladekage med friske bær og drys med flormelis eller server den blødende med brombærkompot. En dessertduo som aldrig fejler og som glædeligt kan serveres for de fleste er chokladekage og is - prøv gerne kombien med denne nemme jordbæris.
God fornøjelse!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøffer med portvins- og rosmarinsauce
Sauce: Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre...
Fiskeburger
Remoulade: Rør mayonnaise og kvark sammen med dijonsennep. Tilsæt løg, cornichoner, persil...
Halloween - Edderkoppekager
Sådan laver du halloween - edderkoppekagerTænd ovnen på 185 grader. Smelt margarine...