Video: Laks i citronsauce
Laks i citronsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
800 gram Laksefilet
-
60 gram Smør
-
0.8 deciliter Hvedemel
-
0.5 deciliter Fiskebouillon
-
1.6 deciliter Piskefløde 38%
-
2 tsk Revet citronskal
-
1 spsk Frisk purløg
-
1 spsk Frisk basilikum
-
1 spsk Frisk persille
Laks i citronsauce
Varm en lille klat smør på en tykbundet pande og steg laksen gylden og mør. Krydres med salt og peber.
Tag laksen af panden og hold den varm.
Varm smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet.
Rør det sammen ved lav varme i et minut, rør fiskebouillon og fløde samt revet citronskal i gryden, lidt ad gangen, under omrøring til saucen er jævn og passende tyk.
Rør krydderurter i og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over laksen.
Din laks i citronsauce er klar til servering - bon appetit
Spørgsmål:
hej kan jag hälla cikronsåsen över laxen och stella i den i ugnen
Svar:
Hej, nej det tycker jag inte, det skall vara var för sig
Mvh Tomas
recept.se
11/07-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hee, jag vill göra lax i ungnen och potatis till med någon rom sås.. jag vet vad jag vill ha men vet inte hur jag ska gå till väga.. vill göra min kille glad ikväll..
Svar:
Hej , det är bara att baka i 170 grader, koka potatis, och rör creme fraiche med rom , enkelt ocg gott, din kille bliver glad
Mvh Tomas
recept.se
29/04-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hel kylling i ovn
Sådan laver du hel kylling i ovnStart med at sætte ovnen på 225 graders varmluft og krydr...
Zabaione mousse
Del æggene i hvider og blommer og gem begge dele. Pisk æggeblommerne med sukker og sød she...
Mormors hindbærstænger
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform. Bland blødgjort smør, sukker, farin, mel, ba...