Video: Malaysisk gullasch
Malaysisk gullaschKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
10 gram Usaltet smør
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Hvidløg
-
5 stk Kyllingefilet
-
1 spsk Ingefær
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Østerssauce
-
3 deciliter Vand
-
2.5 spsk Lys maizenajævner
-
6 stk Forårsløg
-
10 gram Usaltet smør
-
1 stk Hvidløg
-
400 gram Broccoli
-
1 deciliter Grøntsagsbouillon
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits rødløg, hvidløg og kyllingestrimler i ca. 2 min.
Tilsæt ingefær, soja-, østerssauce og vand.
Kog retten i ca. 1 min.
Tag panden af varmen og tilsæt saucejævner under omrøring.
Kog retten ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min.
Tilsæt forårsløg og kog i ca. ½ min. Smag til.
Dampet broccoli:
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits hvidløg i ca. ½ min. og tilsæt broccoli og bouillon.
Damp broccolien ved kraftig varme ca. 3 min. eller til vandet er fordampet.
Kom den krydrede gullasch i en varm skål og server straks sammen med dampet broccoli og ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sandrose
Smelt chokolade i en vandbad. Bland Frosties i og hæld det i en form. Sæt på køl i 30 min....
Karamelsovs
Sådan laver du karamelsovsEn lækker karamelsovs er lige det der skal til for at give isen...
Ananaslagkage
AnanaslagkageStart med at lave et vandbad. Her skal du bruge en gryde, en metalskål og van...