Video: Italiensk tærtedej
Italiensk tærtedejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Durummel
-
2 stk Æg
-
1 spsk Extra jomfru olivenolie
-
3 spsk Tør hvidvin
Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform. Fyld tærtenbunden med fx stegte hakkede løg og revet parmasanost. Bag ved 250 grader i en forvarmet ovn i ca. et kvarter.
Spørgsmål:
Hej Vil spørge om man kan lave tærten dagen i forvejen. og derefter varme den op i ovnen dagen efter hvor man skal bruge den, hvis man er i tidsnød ?
Svar:
Hej, det kan du fint gøre, intet problem i det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/03-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andesteg med sovs og brunede kartofler
Andesteg med sovs og brunede kartoflerAnden: Tænd ovnen på 250 grader til bruning. Gnid de...
Pandepizza
Blend æg yoghurt og brød sammen og krydr med salt og peber. Steg massen på en lille pande...
Abortion
Hæld Creme de cacao i et shotglas. Læg Amaretto og dernæst Baileys i lag ovenpå (hæld fors...