Video: Italiensk tærtedej
Italiensk tærtedejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Durummel
-
2 stk Æg
-
1 spsk Extra jomfru olivenolie
-
3 spsk Tør hvidvin
Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform. Fyld tærtenbunden med fx stegte hakkede løg og revet parmasanost. Bag ved 250 grader i en forvarmet ovn i ca. et kvarter.
Spørgsmål:
Hej Vil spørge om man kan lave tærten dagen i forvejen. og derefter varme den op i ovnen dagen efter hvor man skal bruge den, hvis man er i tidsnød ?
Svar:
Hej, det kan du fint gøre, intet problem i det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/03-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade cookies
Tag smøret ud af køleskabet så det har rum temperatur Pisk smør med både sukker og farinTi...
Grøn karrypasta
Put alle ingredienserne i en blender. Blend til en glat masse. Tilsæt lidt ekstra olie ell...
Krydret blommetærte
Krydret blommetærteRul den ene tærtebund ud på en glat overflade. Beklæd en tærteform...