Video: Italiensk tærtedej
Italiensk tærtedejKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Durummel
-
2 stk Æg
-
1 spsk Extra jomfru olivenolie
-
3 spsk Tør hvidvin
Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform.
Fyld tærtenbunden med fx stegte hakkede løg og revet parmasanost.
Bag ved 250 grader i en forvarmet ovn i ca. et kvarter.
Spørgsmål:
Hej Vil spørge om man kan lave tærten dagen i forvejen. og derefter varme den op i ovnen dagen efter hvor man skal bruge den, hvis man er i tidsnød ?
Svar:
Hej, det kan du fint gøre, intet problem i det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/03-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller som mellemmad
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør...
Roastbeef på slow cooker
Sådan laver du roastbeef i en slow cookerTag roastbeef'en ud af køleskabet en time før sta...
Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en s...