Video: Lækker rejecocktail
Lækker rejecocktailKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hovedsalat
-
2 deciliter Yoghurt naturel
-
2 deciliter Syrnet fløde 9%
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 bdt Frisk dild
-
300 gram Kogte rejer
-
2 tsk Karry
Lækker rejecocktail.
Skyl salatbladene og ryst dem tørre.
Læg salatbladene i et serveringsfad eller en lille skål.
Pisk yoghurten med den syrnede fløde og citronsaften.
Krydr let med salt og peber.
Snit dilden og rør halvdelen af det i yoghurtsaucen.
Skyl rejerne hurtigt og lad dem dryppe af i en sigte.
Fordel dem så retfærdigt som muligt på lejet af salat, hæld saucen over og drys med resten af dilden.
Tip: Der kan bruges purløg i stedet for dild.
Din rejecocktail er nu klar til servering - velbekomme!
Servér med let ristet brød eller lun flüte - og en kølig hvidvin efter smag.
Prøv også en anden lækker dressing til rejecocktail, som ikke er lavet på yoghurt - den er også fantastisk!
Rejer er generelt en dejlig spise. Vi har en masse lækre retter med rejer på vores side.
Spørgsmål:
Jeg kan se at der skal bruges karry til denne forret, men hvor og hvornår? Kan det undværes? Tak
Svar:
Ja - karry kan godt undværes i denne ret !
Det skal med i saucen - vi retter !
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
29/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Maries citrontærte med marengslåg
Maries citrontærte med marengslåg (Master Fatmans absolutte yndlingskage)MørdejRør smør o...
Lammefilet med honningbagte forårsløg
Forårsløg og eventuelt skalotteløg, svampe og sukkerærter skylles, renses og lægges i en b...
Tapas kødboller
1: Kødboller Hak løg, hvidløg, rosmarin og persille Bland og ælt hk. oksekød godt sammen...