Video: Persillesmør
PersillesmørKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
2 bdt Hakket persille
-
2 fed Hvidløg
-
1 stk Chili
-
1 spsk Peber
-
1 tsk Groft salt
Persillesmør
Start med at hakke persillen meget fint.
Put smørret ned i en stor skål og skær det i mindre stykker.
Sørg for, at smørret er blødt.
Så tag smørret ud i af køleskabet i noget tid, før du laver persillesmør.
Rør smørret sammen med den hakkede persille, groft salt, friskkværnet peber.
Hvis man har lyst, er det meget oplagt at tilsætte hakket hvidløg, hakket chili eller citronsaft, eller måske alle ingredienser, ned i skålen med den hakkede persille, groft salt og friskkværnet peber.
Dette for at krydre smørret og gøre den endnu mere spændende og lækker.
Put fyldet ned i en bøtte med låg eller i en skål overdækket med film.
Læg derefter bøtten/skålen ind i køleskabet eller fryseren afhængig af, hvornår du vil bruge det.
Dit persillesmør er klar - velbekomme!
Et godt tip
Put smørret på et stk. bagepapir eller madpapir og fold smørret ud til en lang pølse. Drej enderne sammen og put rullen ind i køleskabet eller fryseren. Når du tager den ud, har du mulighed for at skære smørret ud i skiver, som er mere præsentable ift. arrangementer.
Opskrifter med persillesmør
Hvordan lyder noget tilbehør med persillesmør? Det lyder rigtig lækkert ikke? Prøv rosenkål med bacon-mandel og persillesmør som dit næste tilbehør til en ret. Vi lover, at det smager godt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karrydressing
KarrydressingFind en lille skål, eller anden beholder, til din dressing. Kom mayonnaisen,...
Lakseparceller fyldt med rejer, æbler og valnødder
Fyld: Alle ingredienserne til fyldet rengøres, hakkes fint (gem lidt kørvel og valnød til...
Bagte Tomater
Trin 01: Opvarm din ovn til mellem 120°c. Læg alle krydderurterne og hvidløgene i bunden...