Video: Daim is
Daim isKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æggehvide
-
150 gram Sukker
-
150 gram Hakkede mandler
-
3 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
4 stk Daim chokolade
Daim is
Først skal du piske æggehviderne stive og herefter vende sukkeret i.
Pisk det hele stift, og vend de finthakkede mandler i.
Kom marengsmassen i en smurt mel-drysset springform og bag den i ca 30 min ved 175 gr.
Herefter afkøles bunden på en bagerist, inden isen kommes på.
Pisk æggeblommer og sukker til det er let og luftigt.
Pisk så fløden til skum, og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim.
Fordel ismassen ovenpå bunden og dæk den til.
Herefter skal den fryses i 4 timer, og til slut tages op 20 min før servering.
Det er ikke ulovligt at ha en sød tand. Og skulle det ske, står vi klar i kulissen med opskrifter, der kan afhjælpe tanden.
Daimisen, som vi har gennemgået ovenover er i den forbindelse et spændende valg, men vi kan også varmt anbefale en gammeldags citronmåne eller drømmekage muffins. Du bliver ikke skuffet, det tør vi næsten vædde på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunfrikadeller med karry
Hak løg og hvidløg og bland det med de øvrige ingredienser til en fars. Lad den trække i k...
Ostefrikadeller
Grynene lægges i blød i 15 min i mælk. Brug så meget mælk at det absorberes i grynene. Her...
Lammefilet med honningbagte forårsløg
Forårsløg og eventuelt skalotteløg, svampe og sukkerærter skylles, renses og lægges i en b...