Citrondampet sandart

Citrondampet sandart
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Fedtfattig

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (9)

Antal personer:


700 gram sandart

1 tsk havsalt

1 tsk peber

2 stk Citron

2.5 deciliter vand

0,5 bdt frisk persille

400 gram frisk spinat

200 gram Champignon

2 spsk olivenolie

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Tør sandartfileterne godt med køkkenrulle og skær dem i 3 cm brede strimler. Krydr let med salt og peber.

Skyl citronerne i varmt vand og tør dem. Riv skallen fint, halvér derefter citronerne og pres saften. Skyl persillen, ryst den tør og hak den meget fint. Bland persille og citronskal. Hæld citronsaften i gryden sammen med vand.

Skyl bladspinaten i meget koldt vand, lad den dryppe af i en sigte og skyl den måske igen om nødvendigt. Hvis der sidder små hårde rødder på den, skal de knipses af. Hak spinatbladene groft på et stort skærebræt. Kom dem i dampindsatsen. Gnid svampene rene, skær stokkene væk og skær hattene i fine skiver. Læg dem på spinaten.

Til sidst lægges fiskestrimlerne på spinatlejet og citronskal-persille blandingen drysses over. Dryp med 2 spsk olivenolie.

Stil dampindsatsen i gryden. Låg på. Bring citronvandet i kog og damp fisk og grøntsager i den opadstigende damp ved stærk varme i 5 minutter (fra det øjeblik det begynder at dampe).

Fordel retten på tallerkener og krydr med salt og peber.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med kartofler

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fillipinske kødboller

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Bland svine- og oksekød, salt, peber, og æg grundigt og form denne fars til kødboller....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Asiatisk aspargessalat med pecannødder

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Bring en mellemstor gryde med vand i kog. Kog aspargesene, til de er møre men stadig sprød...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pastasalat med basilikum

Fedtfattig mad
Kødretter

Kog pastaen så den er al dente og stil den til afkøling. Steg baconen, til den er sprød...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag