Video: Chokoladedyppede kirsebær
Chokoladedyppede kirsebærKøkken:
Ingredienser:
Fransk
2
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 Kirsebær
-
100 Flødechokolade
Vask kirsebærrene (du skal ikke tage stilkene af).
Smelt chokoladen i et vandbad (i en glasskål i simrende vand i en gryde).
Dyp kirsebær helt ned i chokoladen.
Læg dem på bagepapir på et fad og stil dem ind i køleskabet ca. en halv time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmos med svampe
Kartoffelmos med svampeSkær kartoflerne i mindre stykker. Kog dem i letsaltet vand i ca. 2...
Havtaske med saganaki
Skær stilkene fra fennikelknolden. Halvér den på langs og skær den i tynde skiver på tværs...
Kalvekoteletter
Koteletterne befries for sener o.a. - dette anvendes som afkog til fond til sauce - krydre...