Video: Chokoladedyppede kirsebær
Chokoladedyppede kirsebærKøkken:
Ingredienser:
Fransk
2
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 Kirsebær
-
100 Flødechokolade
Vask kirsebærrene (du skal ikke tage stilkene af).
Smelt chokoladen i et vandbad (i en glasskål i simrende vand i en gryde).
Dyp kirsebær helt ned i chokoladen.
Læg dem på bagepapir på et fad og stil dem ind i køleskabet ca. en halv time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moussaka med oksekød
Den bedste moussaka med oksekødSkyl auberginen og befri den for stilk og blade. Skær den i...
Kalkunkarbonader
Sådan laver du kalkunkarbonaderTil farsen blander du hakket kalkunkød med mel, hvidløg, so...
Nudler på pande
Kog nudler i rigeligt vandBland chili karry oregano og hvidløg sammen i en skål.Gør kød kl...