Video: Kokosmakroner med æggehvider
Kokosmakroner med æggehviderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Smør
-
250 gram Kokosmel
-
250 gram Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
4 stk Æggehvide
Kom smør og de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde.
Rør blandingen godt sammen ved jævn varme i ca. 4 min. - eller til smørret er smeltet.
Læg bagepapir på bageplader.
Sæt med 2 små skeer kokosblandingen på bagepapiret i små toppe (ca. 2 tsk pr. top).
Bag kokosmakronerne midt i ovnen i 12 minutter på 200°C.
Spørgsmål:
jeg ved ikke om i kan hjælpe mig med et spørsmål det har ikke noget at gør med denne opskrift håber i kan hjælpe mig for jeg ved ikke hvor man kan gå hen og får hjælp jeg har købt nogle kransekageforme men ved ikke rigtigt hvordan man kan bruge dem. håber meget på at i kan hjælpe mig denne gang
Svar:
Jeg har ikke selv den største erfaring med forme, da jeg laver mine kransekager i hånden, og derfor får lidt mere rustikke kager .
Men det eneste råd jeg kan give, er, at du putter dejpølsen ned i de smurte forme og bager dem efter anvisningen i opskriften.
Håber at det er hjælp nok...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/10-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er der gluten i kokosmel?
Svar:
Nej - det er der ikke, idet kokosmel kommer fra kokosnødden.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
04/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmos med gedeost
Kartoffelmos med gedeostKog kartoflerne i usaltet vand i ca. 30 min. Gem lidt af koge...
Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en melet...
Dana Blue Tærte
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt vand og saml hurtigt deje...