Video: Matooke med kylling i peanut sauce
Matooke med kylling i peanut sauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
15 stk Matoke
-
500 gram Kyllingebryst
-
5 spsk Peanut butter
-
100 gram Frisk purløg
-
100 gram Frisk koriander
-
1 tsk Bordsalt
-
4 deciliter Vand
-
0.5 stk Frisk chili
Start med at vask matooke med skræl.
Sæt herefter matooke i en gryde med vand og lad det koge i ca. 20min.
Purløg, koriander og chili hakkes.
Vand og peanut butter blandes sammen og koges under omrøring i ca. 5 min.
Sluk for varmen.
Fjern lidt fedt med en ske og hæld det i en dyb pande.
Steg kyllingen i lidt olie på en pande til det er helt brunt.
kom purløg, koriander, chili og salt i.
Bland herefter peanut saucen i.
Lad det koge i ca. 5min. under omrøring.
Server kyllingen i peanut sauce med den kogte matooke.
Matooke: købes i butikker med varer fra Uganda. Matooke er speciale banan som bliver spist næsten hverdag i Uganda.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk i krydret kokossauce
Opvarm olien i en wok. Svits knust hvidløg, tørret ingefær, gurkemeje og finthakket chili....
Kartoffelmums
Sådan laver du en skøn variant af kartoffelmos Skræl kartoflerne, skær dem ret småt og kog...
Kartoffelgratin
Sådan laver du Kartoffelgratin Pisk 2/3 æg med fløde, cremefraiche, mælk, 2/3 af osten og...