Hindbærmousse

Hindbærmousse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
mousse

Spørgsmål:

kan man byta gelantin blad med något annat i hallonmousse?



Svar:
Hej , för att det skall fungera så skall du andvända gelatin i detta recept

Mvh Tomas
recept.se

30/12-2008 af Opskrifter.dk

hindbær

Spørgsmål:

Hej! Kan der bruges frosne hindbær istedet for friske?



Svar:
Ja - det kan du godt. Hvis du ikke synes at de er pæne nok til pynt, kan du i stedet gøre som på foto, eller bruge lidt flødeskum.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

21/12-2008 af Opskrifter.dk

Tillbehör

Spørgsmål:

Vad passar bäst att servera till denna



Svar:
Hej , jag hade nog bara serverat några bär och skuren frukt , kanske lite vispgrädde også.

Mvh Tomas
recept.se

17/03-2008 af Opskrifter.dk

Hallon

Spørgsmål:

Varför måste man ha färska hallon?



Svar:
Du kan använda frysta till detta, men skal du garnera er det bättre med färska.

mvh
Tomas
recept.se

24/11-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Franske chokoladehorn

Vegetar

Fremgangsmåde: Rør gæren ud i den lune mælk. Smørret blandes med mel, hvorefter sukker o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Citronbagt laksefilet med urtesauce

Fiskeretter

Laksfileterne skal i et smurt ovenfast fad. Rør smørret blødt med citronskal og citronsaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vintersuppe

Stærk mad
Kødretter
Fjerkræ

Skær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet fra bagefter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag