Video: Spaghetti vongole
Spaghetti vongoleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
100 gram Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0 gram Frisk chili
-
6 spsk Olivenolie
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
500 gram Spaghetti
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Alle muslingerne skylles, alle åbne smides væk.
Løg og hvidløg pilles, løget halveres og skæres i tynde ringe, hvidløget hakkes. Chilierne knuses eller hakkes. Varm olivenolien i en anden stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chiliflagerne, rør rundt, lad det simre 2 minutter. Tilsæt alle muslingerne og vinen, snus ind og læg låget på! Sørg for at kogepladen kun står på middel varme, det skal kun lige simre - knap 10 minutter. Kog spaghettien som anvist på emballagen. Skyl persillen og ryst vandet af. Hak den fint.
Tag låget af muslingegryden, denne gang fjernes alle de muslinger som ikke er åbne og de smides i skraldespanden.
Salt, peber, persille i til sidst - færdig. Hæld vandet fra spaghettien, bland spaghettien grundigt med det hele.
Tør hvidvin og flütes passer godt til retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado med rejer
Flæk avocadoerne på langs og tag stenene ud. Dryp frugterne med citronsaft. Bland crem...
Marinerede frugter med vanillecreme
MARINEREDE FRUGTER: Lav en god blanding af frugter efter, hvad du bedst kan lide, eksempe...
Ghribas
1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Si mel og flormelis op i en skål. 3. Tilsæt sesamfrø, sa...