Video: Spaghetti vongole
Spaghetti vongoleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
1 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 stk Frisk chili
-
6 spsk Olivenolie
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
500 gram Spaghetti
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Alle muslingerne skylles, alle åbne smides væk.
Løg og hvidløg pilles, løget halveres og skæres i tynde ringe, hvidløget hakkes. Chilierne knuses eller hakkes. Varm olivenolien i en anden stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chiliflagerne, rør rundt, lad det simre 2 minutter. Tilsæt alle muslingerne og vinen, snus ind og læg låget på! Sørg for at kogepladen kun står på middel varme, det skal kun lige simre - knap 10 minutter. Kog spaghettien som anvist på emballagen. Skyl persillen og ryst vandet af. Hak den fint.
Tag låget af muslingegryden, denne gang fjernes alle de muslinger som ikke er åbne og de smides i skraldespanden.
Salt, peber, persille i til sidst - færdig. Hæld vandet fra spaghettien, bland spaghettien grundigt med det hele.
Tør hvidvin og flütes passer godt til retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet græskarsuppe
Cremet græskarsuppeSkær kødet ud af græskarret, indtil der er en skal på 1 cm. tykkelse ti...
Nem blomkålsgratin
Sauce: Lav en melbolle af smør og mel. Varm mælken og tilsæt melbollen lidt ad gangen. Når...
Vafler uden mælk
Vafler uden mælk Varm din vaffeljern op imens du laver dejen. Rør alle dine ingr...