Video: Gazpacho
GazpachoKøkken:
Ingredienser:
Spansk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Agurk
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 tsk Chili
-
4 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Tomatpure
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Havsalt
-
0.6 liter Vand
-
3 spsk Eddike
-
1 spsk Olivenolie
-
1 spsk Rødvinseddike
Tilbehør
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Frisk basilikum
-
0 Olivenolie
Gazpacho
Skær grøntsagerne i små stykker.
Tilsæt chili.
Svits hvidløgene i olivenolie uden at de tager farve.
Blend alle ingredienserne.
Spæd op med iskoldt vand til en tyk suppe og smag gazpachoen til med salt, peber og eddike.
Server suppen kold.
Tilføj finthakket peberfrugt, basilikum og lidt olivenolie i suppen eller i separate skåle.
Gazpacho - tips:
Server din gazpacho med hvidløgsflute eller Croutoner som godt tilbehør.
Spørgsmål:
Kan Gazpacho laves dagen før den skal bruges og bare opbevares i køleskab?
Svar:
Det kan du sagtens køre, og så opbevare den i køleskabet.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
18/06-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Der findes flere størrelser af tomatpure dåser - hvilken størrelse skal man bruge til denne ret?
Svar:
Du skal bruge de små - eller 1 stor. Men det afhænger også af hvor meget du synes at suppen skal smage af tomat, så du må smage dig frem.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
10/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks på pande
Laks på pande 1. Det allervigtigste i denne proces er, at laksen ikke er kold, når den ko...
Svinekoteletter med farin
Forvarm ovnen til 175°C. Placér koteletterne i et ovnfast fad. Læg 1 spsk farin på hver ko...
Fransk lys jule-bûche
Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Smelt smørret ved...