Video: Karrysild med æble
Karrysild med æbleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
350 gram Marineret sild
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
50 gram Mayonnaise
-
1 tsk Karry
-
0.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 stk Æbler
-
1 stk Hårdkogt æg
Skær de marinerede fileter i passende stykker og læg dem, uden lagen, i en flad skål.
Rør ingredienserne til saucen sammen og smag den til, skær æblet i meget små tern og bland det i saucen.
Hæld karrysaucen hen over sildene lige før serveringen og pynt med ægget, enten i både eller tern, og blade fra løvstikke.
I stedet for løvstikke, kan der anvendes grofthakket purløg eller koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fløjlsgrød
FløjlsgrødSmelt smørret, kom melet i, kom mælken i lidt efter lidt.Pisk godt så det ikke k...
Kalkun i parmesan med tomatkompot
Kødet skæres i mindre stykker og vendes i parmesan. Steg kødet af i panden. Tag kødet op o...
Nem oliventapenade
Nem oliventapenadeAlle 4 ingredienser blendes og anvendes som tapenade på brødet, som tilb...