Video: Italiensk unghaneroulade
Italiensk unghanerouladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel unghane
-
1 stk Citron
-
4 spsk Frisk rosmarin
-
2 stk Hvidløg
-
40 gram Parmaskinke
-
6 stk Soltørret tomat
-
50 gram Feta 40+
Skær vingerne af unghanen. Derefter udbenes den ved at starte med at skære ved ryggen og følge skroget rundt. Pas på ikke at ødelægge kødet og skindet. Lad lår og overlår sidde. Unghanen lægges på skindet og bredes ud som en plade. Skær et par ridser i brystkødet, så det kan spredes lidt mere ud. Hæld saft fra citronen, rosmarin, salt og presset hvidløg ud over unghanebrystet. Fordel dernæst skinkeskiver, soltørrede tomater (evt skåret i mindre stykker), og fetatern også ud over brystet. Hvis man ønsker det, kan der også stoppes lidt fyld ind under skindet på overlårene. Brystet snøres sammen i en roulade og lårene bindes sammen, så man lukker for fyldet. Fuglen smøres med olivenolie og gnides med salt og peber. Grilles ca. 1 time over indirekte varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ramsløg olie
Ramsløgsolie er ikke bare et kæmpe hit smagsmæssigt, det er også så fint at se på. Den kan...
Pasta med rejer
Pasta med rejer Hvis rejerne er fra frost, så skal disse først tøes op og derefter duppes...
Crostini med parmesandip
Forvarm ovnen til 175°C. Hak løg, champignon og soltørrede tomater fint. Bland de seks...