Video: Italiensk unghaneroulade
Italiensk unghanerouladeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel unghane
-
1 stk Citron
-
4 spsk Frisk rosmarin
-
2 stk Hvidløg
-
40 gram Parmaskinke
-
6 stk Soltørret tomat
-
50 gram Feta 40+
Skær vingerne af unghanen.
Derefter udbenes den ved at starte med at skære ved ryggen og følge skroget rundt.
Pas på ikke at ødelægge kødet og skindet.
Lad lår og overlår sidde.
Unghanen lægges på skindet og bredes ud som en plade.
Skær et par ridser i brystkødet, så det kan spredes lidt mere ud.
Hæld saft fra citronen, rosmarin, salt og presset hvidløg ud over unghanebrystet.
Fordel dernæst skinkeskiver, soltørrede tomater (evt skåret i mindre stykker), og fetatern også ud over brystet.
Hvis man ønsker det, kan der også stoppes lidt fyld ind under skindet på overlårene.
Brystet snøres sammen i en roulade og lårene bindes sammen, så man lukker for fyldet.
Fuglen smøres med olivenolie og gnides med salt og peber.
Grilles ca. 1 time over indirekte varme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Artiskokhjerter med ansjoser
Halver artiskokhjerterne og stænk med olivenolie. Fordel ansjosfiletterne henover og serve...
Alpaca gryde
Hak løgende og svits dem på panden, steg herefter pølserne der er skåret ud i små stykker....
Kokosmakroner med æggehvider
Kom smør og de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Rør blandingen godt sammen ved jæ...