Video: Vegetar tærte
Vegetar tærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
175 gram Hvedemel
-
100 gram Smør
-
1.5 spsk Vand
-
0.5 tsk Salt
-
300 gram Søde kartofler
-
130 gram Grønkål
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
0.5 deciliter Kogende vand
-
4 stk Æg
-
2 deciliter Mælk
-
100 gram Revet ost
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
Vegetar tærte
Tærtedej
Kom mel, salt og smør i en skål og bland det godt sammen.
Saml ingredienserne til en dej.
Du kan gøre det med dine hænder eller en foodprocessor.
Smør en tærteform med lidt fedtstof og kom dejen i formen.
Tag en gaffel og prik i dejen lidt.
Tænd ovnen ved 200 grader og kom tærtedejen i ovnen i omkring 20 minutter, imens laves fyldet.
Fyld
Søde kartofler skrælles og skæres i skiver med en tykkelse på omkring 0,5 cm.
Kom søde kartoflerne på tærtedejen og fordel den hakket grønkål over kartoflerne.
I en skål opløses grøntsagsboullion i det kogende vand.
I en anden skål piskes æg og mælk sammen, og det hældes over i skålen med grøntsagsboullion.
Når tærtedejen er færdig i ovnen hældes blandingen over dejen og drysses med ost på toppen.
Smag din vegetar tærte til med lidt salt og peber.
Kom tærten i ovnen i omkring 40 minutter ved 200 grader, indtil vegetar tærten er fast i formen.
Nyd din vegetar tærte, velbekomme!
Flere vegetariske tærter
Foretrækker du en vegetar tærte kan vi varmt anbefale dig at prøve nogle af vores opskrifter på vegetar tærte såsom: græsk porretærte eller tomattærte. Opskrifter.dk byder på mange vegetariske opskrifter, her er en genvej til disse opskrifter som du kan benytte dig i din madlavning.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret mexicansk salsa
Steg chilierne i en stegpande over middelhøj varme. Pas på de ikke brænder på. Fjern heref...
Nem svensk pølseret
Sådan laver du svensk pølseretLøgene pilles og skæres i halve ringe, kartoflerne skrælles...
Portvinsfasan
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del...