Køkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
12
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 tsk Jordnøddeolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 tsk Gurkemeje
-
2 stk Frisk chili
-
4 deciliter Fiskebouillon
-
400 ml Kokosmælk
-
2 spsk Ingefær
-
1 kvist Citrongræs
-
600 gram Torskefilet
-
2 spsk Fish sauce
-
2 stk Forårsløg
Opvarm olien i en wok. Svits knust hvidløg, tørret ingefær, gurkemeje og finthakket chili. Rør rundt i krydderierne mens de svitses.
Tilsæt bouillon, kokosmælk, ingefær og citrongræs og bring det i kog. Tilsæt fisk, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 10 min. under låg (eller til fisken er kogt tilstrækkeligt). Fjern ingefær- og citrongræsstykker.
Tag fiskefileterne op med en hulske (pas på de ikke går fra hinanden) og placér dem i en serveringsskål med låg på.
Bring saucen i kog og lad den koge i 5 min. Fjern saucen fra varmen. Rør fishsauce og tynde skiver af forårsløg i. Hæld saucen over fisken i skålen og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Finker
Lever, hjerter og nyrer renses og skylles og sættes over i så meget letsaltet vand, så det...
Chokolade- og karamelkage
Bund: Smelt smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og ælt det grundigt sammen....
Havregrynskugler med Rom
Alle ingredienserne blandes sammen, er det for tørt tilsættes mere kaffe eller er det for...