Gullasch

Gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Ungarnsk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (11)

Antal personer:


2 stk løg

3 stk Hvidløg, fed

1 kg ossobuco

4 spsk olie

5 spsk paprika

1 spsk frisk merian

2 kvist frisk timian

1 tsk spidskommen

1 spsk eddike

1 tsk peber

1 tsk havsalt

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Først pilles løgene og hvidløgene og skæres i terninger.

Så skæres kødet i ret store, aflange terninger. Husk at skære sener væk.

Nu skal olien varmes op i en gryde ved middel varme. Steg løgene i olien, til de er gyldenbrune.

Paprika tilsættes sammen med hvidløg, hakket merian og timian samt kommen og steges kort. Så kommes eddiken i sammen med ca. 1 dl vand.

Kødet tilsættes, der krydres med salt og peber og der røres. Skru ned for varmen og læg låget på. Lad det snurre. Hvis det koger helt ind så tilsæt lidt vand.

Efter godt ca. 1½ time er kødet næsten færdigt. Til sidst dækkes gullaschen med vand. Efter godt 15 min. snurren tilsmages der og retten er færdig.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kogte kartofler og salat eller ganske almindelig kartoffelmos. Øl eller rødvin fra Østrig drikkes til, f.eks. en blå Zweigelt.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gåsesteg

Fedtfattig mad

En gås gøres i stand og det meste af fedtet fjernes. Gnides indvendigt med lidt salt. Fyld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blomkålssuppe m. trøfelolie 6 brøndkarse

Vegetar
Fedtfattig mad

Del blomkål Skræl og skær kartoflen i tern. Lad kartoflerne koge i bouillon 5 minutter....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nougatis med orange

Vegetar
Fedtfattig mad

Kom sukker og appelsinsaft i en gryde og varm det langsomt op over svag varme, til sukkere...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag