Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1129 calories 43.45 carb 36.625 fat 30.525 fiber 49.775 protein 3.6555 fat 4.75 sugar

Video: Gullasch

Gullasch

Gullasch

Gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Variationer af gullasch

Gullasch er en varm og lækker vinterret. Simreretten kommer oprindeligt fra Ungarn og er lavet på kød, løg og paprikakrydderi. Der findes uendeligt mange meninger om, hvad der skal i en gullasch. Du kan fx tilføje kartofler, gulerødder, selleri, peberfrugter, almindelige tomater eller 1-2 dåser hakkede tomater.


Tilbehør

Det typiske tilbehør til gullasch herhjemme er kartoffelmos. Men du kan også sagtens servere retten med kogte kartofler, ris eller - for den sags skyld - pasta. Hvis din udgave af retten skal være lidt anderledes, så kunne du fx vælge at servere den sammen med kartoffelgnocchi. Du kan med fordel også lave en lækker salat ved siden af.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Muffins

Vegetar

Smør og sukker røres sammen. Heri piskes æg, og til sidst sigtes mel med bagepulver og rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 661
Opskrift

Krigs makroner

Vegetar
Fedtfattig mad

Før i tiden bagte man rigtig meget med byg på landet, og både bygbrød og bygkager bør få e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 373
Opskrift

Smoothie med det hele

Vegetar
Fedtfattig mad

Blend det hele sammen og du får en lækker smoothie som kan spises til ethvert måltid....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 620

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag