Vinter Efterår Hovedretter Suppe Aftensmad
Nutrition facts: 530 calories 43.45 carb 36.625 fat 30.525 fiber 49.775 protein 3.6555 fat 4.75 sugar

Video: Gullasch

Gullasch

Gullasch

Gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Andet

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Variationer af gullasch

Gullasch er en varm og lækker vinterret. Simreretten kommer oprindeligt fra Ungarn og er lavet på kød, løg og paprikakrydderi. Der findes uendeligt mange meninger om, hvad der skal i en gullasch. Du kan fx tilføje kartofler, gulerødder, selleri, peberfrugter, almindelige tomater eller 1-2 dåser hakkede tomater.


Tilbehør

Det typiske tilbehør til gullasch herhjemme er kartoffelmos. Men du kan også sagtens servere retten med kogte kartofler, ris eller - for den sags skyld - pasta. Hvis din udgave af retten skal være lidt anderledes, så kunne du fx vælge at servere den sammen med kartoffelgnocchi. Du kan med fordel også lave en lækker salat ved siden af.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rødtunge i anis

Fiskeretter

Rul fileterne som en rose. Smør en ildfast skål og læg filetroserne deri. Tilsæt vin og ap...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1912
Opskrift

Julegås a la orange

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Julegås a la orangeDet overflødige fedt på gåsen fjernes. Vingespidser og gumpen ligeledes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3301
Opskrift

Sprød appelsinkage

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform.Rør smør og sukker sammen til en creme. Tilsæt æ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1464

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag