Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 703 calories 43.45 carb 36.625 fat 30.525 fiber 49.775 protein 3.6555 fat 4.75 sugar

Video: Gullasch

Gullasch

Gullasch

Gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Variationer af gullasch

Gullasch er en varm og lækker vinterret. Simreretten kommer oprindeligt fra Ungarn og er lavet på kød, løg og paprikakrydderi. Der findes uendeligt mange meninger om, hvad der skal i en gullasch. Du kan fx tilføje kartofler, gulerødder, selleri, peberfrugter, almindelige tomater eller 1-2 dåser hakkede tomater.


Tilbehør

Det typiske tilbehør til gullasch herhjemme er kartoffelmos. Men du kan også sagtens servere retten med kogte kartofler, ris eller - for den sags skyld - pasta. Hvis din udgave af retten skal være lidt anderledes, så kunne du fx vælge at servere den sammen med kartoffelgnocchi. Du kan med fordel også lave en lækker salat ved siden af.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sprøde julebidder

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en flad kageform med smør. Bland farin, mel og bagepulver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 469
Opskrift

Jordbærmarmelade

Vegetar

JordbærsyltetøjSkyl bærerne og skær dem i kvarte stykker.Kog dem med sukker og citronsaft...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 536
Opskrift

Karryauberginer

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Bring linser i kog i ½ l letsaltet vand og fjern skummet fra overfladen. Tilsæt chili, ing...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 477

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag