Video: Mors kartoffelmos
Mors kartoffelmosKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Skrællede kartofler
-
4 deciliter Fløde 13%
-
4 ml Bordsalt
-
1.2 ml Hvid peber
Mors kartoffelmos
Kartoflerne skæres i kvarte på langs (dvs. relativt tynde både).
Kartoflerne dækkes af vand og koges i 15 -20 min. uden salt.
Når de er godt møre, hældes vandet fra og de damper af under emhætten.
De moses godt, der findes et specialredskab, der fjedrer ned i gryden, den er god.
Ellers brug en håndmixer.
Fløde salt og peber blandes godt og piskes i mosen, der serveres straks. Velbekomme!
Server kartoffelmos til gryde- og simreretter. Prøv fx denne spanske gryderet. Her vil en broccolisalat med miracle whip passe godt til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med rosmarin, tomat og pancetta
Skær hvidløgene i tynde skiver, fordel dem sammen med tomater , salt, peber, rosmarin og s...
Farseret svinemørbrad
Mørbraden befries for sener og hinder. Mørbraden flækkes halvt igennem. Det hakkede kø...
Engelske chokolademuffins
Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg og sukker (det meget sukker gør kagerne spec...