Video: Mors kartoffelmos
Mors kartoffelmosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Skrællede kartofler
-
4 deciliter Fløde 13%
-
4 ml Bordsalt
-
1.2 ml Hvid peber
Mors kartoffelmos
Kartoflerne skæres i kvarte på langs (dvs. relativt tynde både).
Kartoflerne dækkes af vand og koges i 15 -20 min. uden salt.
Når de er godt møre, hældes vandet fra og de damper af under emhætten.
De moses godt, der findes et specialredskab, der fjedrer ned i gryden, den er god.
Ellers brug en håndmixer.
Fløde salt og peber blandes godt og piskes i mosen, der serveres straks.
Velbekomme!
Server kartoffelmos til gryde- og simreretter. Prøv fx denne spanske gryderet. Her vil en broccolisalat med miracle whip passe godt til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bulgur med grøntsager
I en middelstor gryde blandes skiveskårne champignon samt squash, vand, bulgur, hakket løg...
Syltet hvidkål
Syltet hvidkålSnit kålen fint, tilsæt salt og massér den til væsken trækkes ud. Riv æ...
Krydret blomkål
Skyld blomkålen, læg den evt. i saltvand for ekstra rengøring og skyld efter. Del blomkåle...