Video: Klassisk broccolisalat
Klassisk broccolisalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Broccoli
-
1.2 pakke Bacon
-
1 deciliter Solsikkekerne
-
2 deciliter Rosiner
-
2 stk Rødløg
-
2.1 deciliter Creme fraiche 18%
-
1.2 deciliter Æbleeddike
-
1 spsk Havsalt
-
2 spsk Sukker
Klassisk broccolisalat
Broccolien skæres i lette spiselige stykker, derefter skærer du bacon ud i små stykker og steger det derefter sprødt på en opvarmet pande uden olie. Når baconen er sprødstegt, fjerner du det fra panden og kommer det herefter på et stykke køkkenrulle for at afdryppe.
Solsikkekernerne ristes let i fedtet fra baconen, og derefter blander du det sammen med rosiner og finthakket rødløg.
Dressing
Til dressingen blander du miracle whip, sukker og rødvinseddike sammen i en skål og hælder derefter blandingen ud over salaten.
Det anbefales at dressing står på køl i omkring 3 timer, men dette step kan også undværes. Hvis man dog vil lade dressingen trække, kan man lave broccolisalaten dagen før og sætte den på køl.
Der kan evt. tilsættes kogt pasta, for at gøre den mere mættende.
Din broccolisalat er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Andre muligheder
Er du glad for denne broccolisalat, så prøv en anden udgave, broccolisalat miracle whip .
Hvis du mere er til en sund broccolisalat, kan vælge en creme fraiche med mindre fedtindhold og undlade bacon eller vælge kalkunbacon, som har mindre fedt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kalkunbryst
Krydderierne og citronskal og -saft blandes og gnides på kalkunbrystet, som derefter lægge...
Bagt blomkål
Bagt blomkål Først skal bladene på blomkålen fjernes, og derefter skalhovedet skylles orde...
Nem ølkage
Fremgangsmåde: Nem ølkage.Tænd ovnen på 175°C. Bland alle ingredienserne sammen til en dej...