Video: Kartoffelgnocchi
KartoffelgnocchiKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Bagekartoffel
-
120 gram Æg
-
350 gram Hvedemel
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe af, så der ikke er mere vand. Pres kartoflerne gennem en fin sigte eller - endnu bedre - en kartoffelpresser. Drys herefter lidt mel på en bordplade og læg massen herpå med en fordybning i midten. Fyld med æg, salt, og det meste af melet. Bland det sammen og tilsæt evt. mere mel. Skær dejen i mindre portioner, og rul disse aflange som til pebernødder. Skær dem i små stykker og kog dem i rigeligt saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen af gryden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili med 4 forskellige bønner
Lad bønnerne stå i vand natten over (hver slags bønner i hver sin skål). Husk at skifte va...
Pommes Røsti
Sådan laver du pommes røsti Kartoflerne rives på den grove side af rivejernet. Når de er r...
Chiliglaceret laks
Vask laksefileter og skær dem i portionsstykker. Laksen kommes i et ovnfast fad med sal...