Video: Kartoffelgnocchi
KartoffelgnocchiKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
3
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Bagekartoffel
-
2 stk Æg
-
350 gram Hvedemel
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og lad dem dampe af, så der ikke er mere vand.
Pres kartoflerne gennem en fin sigte eller - endnu bedre - en kartoffelpresser.
Drys herefter lidt mel på en bordplade og læg massen herpå med en fordybning i midten.
Fyld med æg, salt, og det meste af melet.
Bland det sammen og tilsæt evt. mere mel.
Skær dejen i mindre portioner, og rul disse aflange som til pebernødder.
Skær dem i små stykker og kog dem i rigeligt saltet vand.
De er færdige, når de kommer op til overfladen af gryden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmilkshake
HindbærmilkshakeHindbærrene blendes.Tilsæt yoghurt, sukker og is og blend alle ingrediense...
Hvide Asparges med trøffel crème
Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og s...
Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en s...