Video: Kanin med estragon, rosiner og pinjekerner
Kanin med estragon, rosiner og pinjekernerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Nye kartofler
-
900 gram Gulerod
-
1 stk Kanin
-
2 spsk Frisk estragon
-
4 stk Hvidløgs fed
-
100 gram Løg
-
3 deciliter Halvtør hvidvin
-
50 gram Rosiner
-
50 gram Pinjekerner
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Olie
-
2.5 deciliter Vand
Vask kartoflerne samt gulerødderne grundigt. Skyl kaninen og tør den af. Skær kartoflerne og gulerødderne i ca. 2 cm tykke skiver. Hak estragon, hvidløg og løg groft. Læg alle ingredienserne i et stort ovnfast fad (med låg) - læg kaninen øverst og stil det i en forvarmet ovn ved 170°C i 2 timer. Hver halve time tages lidt saft fra bunden af fadet og hældes over kaninen. Lad stegning fortsætte med låget på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sennepsdressing
Bland 1 spsk rødvinseddike, 3 spsk olivenolie, 1 spsk dijonsennep i et glas. Tilsæt de...
Børnenes favorit pølsehorn
FREMGANGSMÅDE: Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i...
Vinaigrette med bacon og balsamico
Steg bacon på en pande. Fjern skiverne fra panden; det er stegefedtet, der skal bruges i d...