Video: Stuffat Tal-Fenek - Kanin I tomatsauce
Stuffat Tal-Fenek - Kanin I tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
12 timer 30 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 kg Kanin
-
350 ml Rødvin
-
3 stk Laurbærblad
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Grofthakket løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Laurbærblad
-
3 spsk Koncentreret tomatpure
-
1.5 dåse Hakkede tomater
-
1 deciliter Dansk vand
-
80 ml Extra jomfru olivenolie
-
4 stk Kartofler
Marinade:
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen I en stor skål.
Rens kaninen og parter den I 12 stykker.
Placer stykkerne samt nyrer og lever I marinaden og stil skålen I køleskabet natten over.
Vend ofte stykkerne.
Hæld kanin og marinade gennem et dørslag.
Kasser hvidløg og laurbærblade, men gem kanin og væsken.
Sauce:
Tænd ovnen på 150C.
Varm olien i en støbejernsgryde (el.lign., som kan tåle at komme i ovnen) over medium varme og brun forsigtigt kødet på alle sider.
Krydr med salt og peber.
Steg indtil kødet er gyldent og fjern det fra gryden.
Steg nu løg og hvidløg og tilsæt derefter tomatsauce, væsken fra marinaden og kog i et minut.
Tilføj tomatpuré og vand og bland godt.
Læg kaninstykkerne tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade og kartofler i skiver.
Dæk med låg og bag i ovnen i 2 ½ - 3 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffel-porresuppe med bacon
Kartoffel-porresuppe med bacon Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker, da det...
Grillet kyllingebryst med gazpachosalsa
Bland hvidløg, salt, balsamico, halvdelen af olien, vand, kommen, tabasco, franskbrød og h...
Petit fours
Smelt chokoladen i et vandbad.Rul marcipan til en pølseform.Skær marcipanpølsen halvvejs i...