Video: Thai seafood gryderet
Thai seafood gryderetKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Rød karrypasta
-
6 deciliter Kokosmælk
-
2.5 deciliter Vand
-
250 gram Broccoli
-
250 gram Store pillede rejer
-
250 gram Frisk musling
-
500 gram Kammusling
-
1 bdt Frisk basilikum
-
2 spsk Limesaft
-
2 spsk Fish sauce
-
2 deciliter Basmatiris
Anbring karrypastaen i en stor gryde.
Rør 1/5 af kokosmælken i.
Bring det i kog og lad det koge et minut.
Rør resterende kokosmælk samt vand i.
Tilsæt hakket broccoli, rejer, kammuslinger og muslinger.
Bring det atter i kog.
Skru ned til lav varme og lad det simre, til muslingerne åbner sig og rejerne er færdige, ca. 3 min.
Smid evt. uåbnede muslinger ud.
Tilsæt hakket basilikum, limesaft og fishsauce.
Smag til med salt og peber.
Kog risene.
Fordel risene i fire serveringsskåle eller dybe tallerkener og hæld gryderetten over risene.
Spises varmt.
Spørgsmål:
vilken currypasta är det och hur mycket
Svar:
Hej , det är en panang curry och det är 1 msk per 4 personer
mvh Tomas
recept.se
08/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsin-gulerodsdrik
Gulerødder, appelsiner og citronsaft presses i en saftpresser.
Lammekoteletter
Sådan laver du lammekoteletterHjemmelavet pesto:Blend pinjekerner, basilikum, parmesanost...
Oksekød i karry
Oksekød i karryOpvarm margarinen i en gryde og svits karryen. Når karryen er svitset,...