Børnevenlig mad Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 3 calories 15.062 carb 21.1182 fat 6.32 fiber 12.525 protein 10.8482 fat 1.16 sugar

Video: Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

Skipperlabskovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Historien bag Skipperlabskovs

Skipperlabskovs er en rigtig "mormorret" og husmandskost, der har sin oprindelse i Nordtyskland og spist af sømænd - når man ser på ingredienserne, kan man godt forstå, hvorfor dette var en nem ret at tilberede for sømændene. Den traditionelle opskrift udspringer fra betegnelsen af kogt kød, der er skåret i terninger serveret med stegte løg, kartofler og overhældt med en sovs.


I Nordtyskland er retten gået over til at være en kulinarisk oplevelse, der serveres på mange forskellige restauranter med små variationer til opskriften og tilbehøret - fx findes retten oftest med sild i Hamburg området grundet sømandstraditionerne.


Tilbehør

I Danmark bliver retten oftest serveret med syltede rødbeder, nogle kolde smørklatter og et godt stykke rugbrød.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Honningmelon med basilikum- og myntegranita

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Bland sukker, hakket mynte, hakket basilikum og revet limeskal sammen i en middelstor skål...

views : 2946
Opskrift

Farmors leverpostej

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Lever, spæk og ansjoser hakkes groft Løgene hakkes fint Det hele blandes i en skål Boul...

views : 4123
Opskrift

Græsk farsbrød

Græsk farsbrødFørst starter du med at forvarme ovnen til 200 grader.Derefter piller du løg...

views : 2384

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag