Skipperlabskovs

Skipperlabskovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Historien bag Skipperlabskovs

Skipperlabskovs er en rigtig "mormorret" og husmandskost, der har sin oprindelse i nordtyskland og spist af sømænd - når man ser på ingredienserne kan man godt forstå hvorfor dette var en nem ret at tilberede for sømændne. Den traditionelle opskrift udspringer fra betegnelsen af kogt kød der er skåret i terninger, serveret med stegte løg, kartofler og overhældt med en sovs. I nordtyskland er retten gået over til at være en kulinarisk oplevelse der serveres på mange forskellige restauranter med små variationer til opskriften og tilbehøret - fx. findes retten oftest med sild i Hamburg området, grundet sømandstraditionerne.


Tilbehør

I Danmark bliver retten oftest serveret med syltede rødbeder , nogle kolde smørklatter og et godt stykke rugbrød.


God appetit!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chutney med koriander, mynte og chili

Stærk mad
Fedtfattig mad

Purér koriander, mynte, jalapeno, hvidløg, ingefær, citronsaft, kommen, honning, salt og p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chokoladekage uden æg

Vegetar

Sådan laver du chokoladekage uden æg Bland mel, sukker, kakao, bagepulver og vaniljesukker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Amerikansk cheesecake

Vegetar

Forvarm ovn til 190 og pensl en form. Smelt smør, rør knuste kiks i og bland sammen. Fo...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag