Vegetarisk Bagværk Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 546 calories 44.133333333333 carb 15.761833333333 fat 0.58333333333333 fiber 4.5233333333333 protein 9.1688333333333 fat 31.678333333333 sugar

Video: Sandkage

Sandkage

Sandkage

Sandkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.

Kokkens svar
form

Spørgsmål:

hvor stor skal formen være til denne portion hilsen annjo



Svar:
Jeg vil tro at en kageform på ca.1½ liter er stor nok til denne portion. Der skal altid være plads til at kagen kan hæve, når der bruges æg som her - eller andet hævemiddel som gær eller bagepulver. Så hellere en form der er lidt for stor end for lille.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

28/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Persilledressing

Vegetar
Fedtfattig mad

Hak persillen og skalotteløget. Rør ylette sammen med de øvrige ingredienser og smag til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1045
Opskrift

Pasta med savoykål

Proteinrig mad
Kødretter

Hæld olivenolien på en varm pande. Steg bacon til den er sprød. Hak hvidløg og hæld på pan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1810
Opskrift

Kylling i karry

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Kylling i karrySmelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune det. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1464

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag