Vegetarisk Bagværk Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 491 calories 44.133333333333 carb 15.761833333333 fat 0.58333333333333 fiber 4.5233333333333 protein 9.1688333333333 fat 31.678333333333 sugar

Video: Sandkage

Sandkage

Sandkage

Sandkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tip: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.

Kokkens svar
form

Spørgsmål:

hvor stor skal formen være til denne portion hilsen annjo



Svar:
Jeg vil tro at en kageform på ca.1½ liter er stor nok til denne portion. Der skal altid være plads til at kagen kan hæve, når der bruges æg som her - eller andet hævemiddel som gær eller bagepulver. Så hellere en form der er lidt for stor end for lille.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

28/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hakkebøf med coleslaw

Fedtfattig mad
Kødretter

- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressing a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1825
Opskrift

Peberbøf med sauterede peberfrugter

Kødretter

Mørbraden skæres ud i bøffer af passende tykkelse. Bøfferne steges, så de er rosa. Sauce...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3125
Opskrift

Oksehaleragout

Stærk mad
Kødretter

Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde.Løg og hv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2844

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag