Sandkage

Sandkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tip: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.

Kokkens svar
form

Spørgsmål:

hvor stor skal formen være til denne portion hilsen annjo



Svar:
Jeg vil tro at en kageform på ca.1½ liter er stor nok til denne portion. Der skal altid være plads til at kagen kan hæve, når der bruges æg som her - eller andet hævemiddel som gær eller bagepulver. Så hellere en form der er lidt for stor end for lille.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

28/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika

Fjerkræ

Forvarm ovnen til 190°C. Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mango-kalkun Ret

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

1. Kalkunkødet skæres i små tern 1-1_ cm, der drysses med salt. Løgene snittes i mellem s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinat

Vegetar

Opvarm vand med olivenolie, citronskal, hakket oregano og citronsaft. Når det koger, hæl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag