Video: Sandkage
SandkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
200 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Vanillesukker
Tænd ovnen på 200°C.
Bland blødgjort smør og sukker sammen og tilsæt æg ét ad gangen.
Tilsæt derefter mel og vanillesukker.
Bland dejen, til den er jævn.
Bag kagen i 1 time ved 200°C.
Tip: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.
Spørgsmål:
hvor stor skal formen være til denne portion hilsen annjo
Svar:
Jeg vil tro at en kageform på ca.1½ liter er stor nok til denne portion. Der skal altid være plads til at kagen kan hæve, når der bruges æg som her - eller andet hævemiddel som gær eller bagepulver. Så hellere en form der er lidt for stor end for lille.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
28/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hakkebøf med coleslaw
- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressing a...
Peberbøf med sauterede peberfrugter
Mørbraden skæres ud i bøffer af passende tykkelse. Bøfferne steges, så de er rosa. Sauce...
Oksehaleragout
Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde.Løg og hv...