Sandkage

Sandkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tip: Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.

Kokkens svar
form

Spørgsmål:

hvor stor skal formen være til denne portion hilsen annjo



Svar:
Jeg vil tro at en kageform på ca.1½ liter er stor nok til denne portion. Der skal altid være plads til at kagen kan hæve, når der bruges æg som her - eller andet hævemiddel som gær eller bagepulver. Så hellere en form der er lidt for stor end for lille.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

28/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lækre cookies

Vegetar

Smelt smøret og pisk det sammen med sukker, æg og vanillekorn. Bland natron og salt i mele...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Peberfisk fra pladen

Fiskeretter

Pil løgene og knus dem, pres citronen. Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft. For...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Efterårskylling med rodfrugter og spidskommen

Fjerkræ

Kyllingen renses og parteres. Afbrunes i stor gryde i oliven olie og smør indtil skindet e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag