Köfte fra Grækenland

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Græsk

Hovedret

30 minutter

30 minutter

13



Fremgangsmåde:

Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1 spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver til en smidig fars. Lad farsen hvile tildækket i 30 min.

Form derefter farsen til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle - vend dem i mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat gennemstegte, men stadig bløde og saftige indeni.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

2 skiver Franskbrød

0.5 deciliter Letmælk

1 stk Løg

500 gram Hakket oksekød 3-7%

2 stk Æg

1.5 spsk Frisk persille

1 spsk Citronsaft

1 spsk Olivenolie

75 gram Parmesan ost

1 tsk Bordsalt

1 tsk Peber

2 spsk Frisk timian

1 deciliter Hvedemel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g