Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Græsk
Hovedret
30 minutter
30 minutter
13
Fremgangsmåde:
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1 spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver til en smidig fars. Lad farsen hvile tildækket i 30 min.
Form derefter farsen til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle - vend dem i mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat gennemstegte, men stadig bløde og saftige indeni.
Antal personer: 4
2 skiver Franskbrød
0.5 deciliter Letmælk
1 stk Løg
500 gram Hakket oksekød 3-7%
2 stk Æg
1.5 spsk Frisk persille
1 spsk Citronsaft
1 spsk Olivenolie
75 gram Parmesan ost
1 tsk Bordsalt
1 tsk Peber
2 spsk Frisk timian
1 deciliter Hvedemel