Video: Snegle med gorgonzola
Snegle med gorgonzolaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
48 stk Vinbjergsnegl
-
100 gram Smør
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
150 gram Gorgonzola
-
2 stk Æggeblomme
-
0 Peber
-
0 Frisk persille
Rør smør og gorgonzola sammen i en skål.
Kom æggeblommer og muskatnød i.
Rør det godt sammen.
Kom lidt af smør/ostemassen i de tomme sneglehuse og put en snegl i huset.
Luk derefter huset med mere smør/ostemasse.
Kom sneglene i et ildfast fad og kom dem i ovnen i 3-5 minutter på ca 180-200 grader.
Serveres rygende varme med friskhakket persille på toppen af hver snegl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fransk toast
Fransk toastDet første du skal gøre, er at piske æg, juice og salt sammen i en flad skål s...
Pestosnegle
Rør de 2 pakker gær ud i lunken vand og mælk. Tilsæt salt, sukker og olie. Herefter mel, t...
Pastaskruer med krydrede muslinger
Pastaskruer med krydrede muslingerSæt en stor gryde med vand over til pastaen. Imens opvar...