Video: Snegle med gorgonzola
Snegle med gorgonzolaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
48 stk Vinbjergsnegl
-
100 gram Smør
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
150 gram Gorgonzola
-
2 stk Æggeblomme
-
0 Peber
-
0 Frisk persille
Rør smør og gorgonzola sammen i en skål. Kom æggeblommer og muskatnød i. Rør det godt sammen. Kom lidt af smør/ostemassen i de tomme sneglehuse og put en snegl i huset. Luk derefter huset med mere smør/ostemasse. Kom sneglene i et ildfast fad og kom dem i ovnen i 3-5 minutter på ca 180-200 grader. Serveres rygende varme med friskhakket persille på toppen af hver snegl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roti canai
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og mel og bland godt. Tilsæt margarine. Ælt...
Risengrød i ovn
Risengrød i ovn Når du skal lave risengrød i ovn, skal du brug en stor støbejernsgryde. Hv...
Peberfisk fra pladen
Pil løgene og knus dem, pres citronen. Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft. For...