Video: Snegle med gorgonzola
Snegle med gorgonzolaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
48 stk Vinbjergsnegl
-
100 gram Smør
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
150 gram Gorgonzola
-
2 stk Æggeblomme
-
0 Peber
-
0 Frisk persille
Rør smør og gorgonzola sammen i en skål. Kom æggeblommer og muskatnød i. Rør det godt sammen. Kom lidt af smør/ostemassen i de tomme sneglehuse og put en snegl i huset. Luk derefter huset med mere smør/ostemasse. Kom sneglene i et ildfast fad og kom dem i ovnen i 3-5 minutter på ca 180-200 grader. Serveres rygende varme med friskhakket persille på toppen af hver snegl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Honningglaserede rødbeder
Glaserede rødbeder, honning, fremgangsmåde:Skræl rødbederne og skær dem i både. Kog dem i...
Gammeldags sylte
Sådan laves en gammeldags sylte:Alle ingredienser kommes i en gryde på nær peber og løg,...
Lam i mynte
Skær lammekødet i portionsstykker og grill dem. Sauce: Finhak skalotteløg, mynte og hvi...