Snegle med gorgonzola

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Forret

30 minutter

5 minutter

7



Fremgangsmåde:

Rør smør og gorgonzola sammen i en skål. Kom æggeblommer og muskatnød i. Rør det godt sammen.

Kom lidt af smør/ostemassen i de tomme sneglehuse og put en snegl i huset. Luk derefter huset med mere smør/ostemasse.

Kom sneglene i et ildfast fad og kom dem i ovnen i 3-5 minutter på ca 180-200 grader.

Serveres rygende varme med friskhakket persille på toppen af hver snegl.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

48 stk Vinbjergsnegl

100 gram Smør

0.5 tsk Revet muskatnød

150 gram Gorgonzola

2 stk Æggeblomme

0 Peber

0 Frisk persille

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g