Video: Græsk valnøddekage
Græsk valnøddekageKøkken:
Ingredienser:
Græsk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
125 gram Smør
-
140 gram Sukker
-
6 stk Æg
-
1.5 deciliter Letmælk
-
175 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kanel
-
225 gram Valnød
-
210 gram Sukker
-
2.5 deciliter Vand
-
1 stk Kanelstang
-
2 spsk Citronsaft
Rør smør og sukker godt sammen, del æggene og rør æggeblommerne i een ad gangen.
Tilsæt mælk, mel, bagepulver, kanel og de hakkede valnødder.
Pisk æggehviderne stive og rør 1/3 af disse i dejen så denne blødgøres.
Resten af hviderne vendes i dejen med let hånd.
Kom dejen i en velsmurt bradepande og bag kagen ved 175°C i ca. 35 min.
Mens kagen bager koges sukkerlagen ved god varme under omrøring.
Fjern den hele kanel.
Hæld forsigtigt den varme sukkerlage over den færdigbagte kage og lad den blive kold.
Kagen skæres i små firkanter og kan evt. serveres med flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat af grillet pære, gorgonzola og valnødder
Skyl spinaten. Opvarm en grillpande med olivenolie. Skær pærerne i 4 dele og grill dem til...
Sprød ovnstegt kyllingebryst
Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en skål. I en anden skål blandes cit...
Makrel i ovn
Makrel i ovnVarm ovnen op til 180°C.Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. S...