Græsk valnøddekage

19/02-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Græsk

Bagværk

1 timer 0 minutter

25 minutter

12



Fremgangsmåde:

<p>Rør smør og sukker godt sammen, del æggene og rør æggeblommerne i een ad gangen. Tilsæt mælk, mel, bagepulver, kanel og de hakkede valnødder.

Pisk æggehviderne stive og rør 1/3 af disse i dejen så denne blødgøres. Resten af hviderne vendes i dejen med let hånd.

Kom dejen i en velsmurt bradepande og bag kagen ved 175°C i ca. 35 min.

Mens kagen bager koges sukkerlagen ved god varme under omrøring. Fjern den hele kanel. Hæld forsigtigt den varme sukkerlage over den færdigbagte kage og lad den blive kold.

Kagen skæres i små firkanter og kan evt. serveres med flødeskum.</p>



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

125 gram Smør

140 gram sukker

6 stk æg

1.5 deciliter Letmælk

175 gram Hvedemel

3 tsk Bagepulver

1 tsk Kanel

225 gram valnød

210 gram sukker

2.5 deciliter vand

1 stk Kanelstang

2 spsk Citronsaft

Næringsindhold pr. person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!