Video: Urtegårdskylling
UrtegårdskyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingefileter uden skind
-
0 Salt
-
0 Peber
-
2 spsk Herbes de Provence
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Løg
-
1 stk Citronsaft
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Gul peberfrugt
-
5 spsk Olivenolie
-
1 dåse Hakkede tomater i dåse
-
0 Salt
-
0 Sort peber
-
2 spsk Hakket persille
-
0 Basilikumblade
Kyllingefileterne gnides med salt, peber og Herbes de Provence.
Hvidløg og løg pilles og hakkes.
Grønsagerne skylles.
Squashen skæres i tern.
Peberfrugterne halveres og kernerne, den hvide membran og stilkefæstet fjernes - Peberfrugten strimles groft.
2 spsk. olie opvarmes på en stor stegepande.
Kyllingefileterne lægges i og steges ca. 8 minutter.
Vendes og steges yderlig i ca. 5 minutter, eller indtil kyllingekødet er gennemstegt.
Kødet tages af panden, og holdes varmt.
Resten af olien hældes på stegepanden.
Løg, hvidløg, squash og peberfrugt kommes i og svitses under omrøring i ca. 10 minutter, eller indtil grøntsagerne er bløde.
De flåede tomater hældes i og krydres.
Læg låg på og lad det småkoge i ca. 10 minutter.
Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå.
Læg låget på og lad det småkoge i yderligere 5 minutter.
Pyntes med basilikum og retten serveres med ris eller couscous til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede shakeagurker
Skræl agurkerne og skær dem i ikke for tynde skiver.Skær løg i små tern, og hak dild groft...
Fiskesuppe
FiskesuppeFørst snittes grøntsagerne i meget fine stave og fisken skæres i mundrette stykk...
Rosmarinmarinerede lammekoteletter
Bland peber, hvidløgspulver og salt i en lille skål. Tilsæt finthakket rosmarin, timian og...