Video: Saganaki med rejer
Saganaki med rejerKøkken:
Ingredienser:
Græsk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
300 gram Store pillede rejer
-
1 spsk Cognac
-
1 spsk Hvedemel
-
1 dåse Flåede tomater
-
0.5 tsk Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Paprika
-
1 stk Hønsebouillonterning
-
300 gram Feta 40+
-
0 Frisk persille
Kom halvdelen af olien på en sauterpande.
Sauter halvdelen af det finthakkede løg i 1-2 minutter.
Kom rejerne ved og lad dem småsimre.
Kom cognac eller brandy ved og tilsæt melet.
Skru ned for varmen.
Lad det hele småsimre et par minutter, til duften breder sig og smagsstofferne frigives.
På en anden pande sauteres resten af løget i resten af olien.
Tomat, sukker, salt, peber, paprikaen og hønsebouillonterningen tilsættes og skal småsimre til saucen er reduceret med ca 1/3.
Bland indholdet af de to pander i et ildfast fad.
Læg fetaosten i skiver ovenpå og strø med friskhakket persille.
Sæt det hele i ovnen på ca 180°C til osten er smeltet.
Server straks.
Serveres med hvidt groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med appelsin
Chokoladekage med appelsinTænd ovnen på 175 grader, så den kan blive klar til, at chokolad...
Bagte rabarber med rørsukker og lakrids
Bagte rabarber med rørsukker og lakridsSkær rabarberne i mindre stykker og kom dem i et br...
Sveskegrød
SveskegrødKog vandet og lad sveskerne bløde ud heri vandet. De skal lægge i blød i ca...