Køkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
40 stk Grøn asparges
-
4 spsk Olie
-
2 tsk Sesamfrø
-
1 tsk Fish sauce
Rens de grønne asparges og skær eller knæk den nederste tredjedel af stænglen.
Skyl aspargesene og lad dem dryppe godt af.
Opvarm olien i en wok eller på en pande til ret høj varme.
Lynsteg de grønne asparges i 3-5 minutter, samtidig med der bliver vend rundt i dem.
Tilsæt sesamfrø og steg et øjeblik.
Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie.
Spis med fingrene!
Servér som forret med noget godt Filonebrød. Som hovedret sammen med Jasminris eller som tilbehør til en god karryret.
Har du ikke lige et asiatisk supermarked i nærheden, så bør du kunne finde fishsauce i de fleste større supermarkeder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattig hvidløgsdressing
Hvidløg presses i hvidløgspresser eller rives til mos på et meget fint rivejern. A38 tils...
Spinat med pinjekerner
Skyl spinaten og lad bladene være fugtige. Steg spinaten i en stegegryde til den krøll...
Texanske kyllingelår
Klargør en grill. Krydr kyllingelårene med salt og peber. Grill lårene i 12 min. De vendes...