Video: Asparges i wok
Asparges i wokKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
40 stk Grøn asparges
-
4 spsk Olie
-
2 tsk Sesamfrø
-
1 tsk Fish sauce
Rens de grønne asparges og skær eller knæk den nederste tredjedel af stænglen.
Skyl aspargesene og lad dem dryppe godt af. Opvarm olien i en wok eller på en pande til ret høj varme.
Lynsteg de grønne asparges i 3-5 minutter, samtidig med der bliver vend rundt i dem.
Tilsæt sesamfrø og steg et øjeblik.
Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie. Spis med fingrene!
Servér som forret med noget godt Filonebrød. Som hovedret sammen med Jasminris eller som tilbehør til en god karryret.
Har du ikke lige et asiatisk supermarked i nærheden, så bør du kunne finde fishsauce i de fleste større supermarkeder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatskål
Dressing: Bland hakket persille, olie, eddike, sennep, salt, sukker, peber og presset hvid...
Overnight oats - køleskabsgrød
Overnight oats Bland havregryn, chiafrø, skyr, sirup og mælk i et glas eller en b...
Thaisalat med oksekød, spinat og bønnespirer
Skær kødet i tynde skiver.Marinade: Bland fishsauce, sukker, ingefær, limesaft og finthakk...