Video: Asparges i wok
Asparges i wokKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
40 stk Grøn asparges
-
4 spsk Olie
-
2 tsk Sesamfrø
-
1 tsk Fish sauce
Rens de grønne asparges og skær eller knæk den nederste tredjedel af stænglen.
Skyl aspargesene og lad dem dryppe godt af. Opvarm olien i en wok eller på en pande til ret høj varme.
Lynsteg de grønne asparges i 3-5 minutter, samtidig med der bliver vend rundt i dem.
Tilsæt sesamfrø og steg et øjeblik.
Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie. Spis med fingrene!
Servér som forret med noget godt Filonebrød. Som hovedret sammen med Jasminris eller som tilbehør til en god karryret.
Har du ikke lige et asiatisk supermarked i nærheden, så bør du kunne finde fishsauce i de fleste større supermarkeder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede rødløg og tranebær
Varm halvdelen af olien i en dyb stegepande over middelhøj varme. Skær løgene i ringe. Svi...
Gode madpakkeboller
Gode madpakkebollerRør gæren ud i lunkent vand.Tilsæt yoghurt, salt, sukker, olie, kartoff...
Mødregruppeboller
MEGET NEMME AT LAVE OG NEMME AT VARIERE! Opløs gæren i vand og tilsæt salt. Rør ca. 600...