Video: Pasta med blåmuslinger i cider
Pasta med blåmuslinger i ciderKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frosne rejer
-
7 deciliter Æblecider
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0 Peber
-
1 stk Citron
-
2 kg Kogt musling
-
500 gram Frisk pasta
-
1 kvist Frisk persille
-
50 gram Smør
-
100 gram Parmesan ost
-
10 stk Krabbekløer på dåse
Kog rejerne i velsaltet vand: kom dem i det spilkogende vand, kog op og køl dem af i vandet.
Kom lidt af rejevandet i en stor gryde med cider, løg, hvidløg, peber og citron.
Kog op og kom muslingerne i.
Læg låg på og lad dem dampe, til de lige er åbne, tag dem op med en hulske og kog suppen ind (til ca. 1 dl pr. person).
Imens koges pastaen.
Smag suppen, som nu er blevet til en pastasauce, til med salt og bland med den drænede pasta, persillen, smørret og nogle af muslingerne.
Servér parmesan, kløer, rejer, muslinger og pasta i hver sin skål.
Spis brød til
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tom Yum suppe
Pil rejerne. Skyl skallerne. Varm olie i en gryde og steg skallerne til de bliver lyserøde...
Blomkålsgratin fra familiejournal er den bedste
Skær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet vand. Pisk mel og fløde samm...
Blendet is med blåbær
Kom det hele i blenderglasset. Det blendes til det er jævnt cremet