Video: Chili- og hvidløgsrejer
Chili- og hvidløgsrejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Store upillede rejer
-
1 stk Frisk chili
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Havsalt
-
6 spsk Olivenolie
-
0.5 bdt Frisk persille
Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøene. Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejer, chili og hvidløg ved. Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber. Drys rigelig hakket persille hen over retten. Frisk koriander er også velegnet til denne ret.
God vin og et godt brød
Spørgsmål:
Ska denna rätt ätas varm eller kall?
Svar:
Hej , helst varm, rykande varm
Mvh Tomas
recept.se
29/08-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej kok vil lige hører om denne ret chilly og hvidløgsrejer er for stærk som forret vi skal have rødt oksekød efter
Svar:
Hej , nej ikke hvis du passer på med chili mængden.Chili kan være meget uforudsiglig,
så være forsigtig
Mvh Tomas
opskrifter.dk
29/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Vad kan jag servera till chili och vitlöksräkor om det skall vara en huvudrätt?
Svar:
Hej , jag hade kokt jasmin ris till och gjort en grov sallad , gerna med lite soya i dressingen
Mvh Tomas
recept.se
27/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Paella med kylling og rejer
Sådan laver du paella med kylling og rejer Læs opskriften igennem inden du går i gang. OBS...
A1 Cocktail
Hæld gin, likør, juice og dernæst grenadine over i en isfyldt cocktail shaker og ryst godt...
Chokolade og appelsintiramisu
1. 1 1/2 ss Liqueur hældes over i kaffen. Chokoladen sættes i fryseren 30 min og rives fin...