Video: Laksetatar med slikasparges
Laksetatar med slikaspargesKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Røget laks
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 kvist Frisk purløg
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Havsalt
-
300 gram Slikasparges
-
1 spsk Frisk persille
Laksetatar med slikasparges
Hak laksekødet fint med en god kniv.
Blend de andre ingredienser i en foodprocessor.
Bland nu laksekødet og de blendede ingredienser i en skål.
Det hele vendes og kan serveres med det samme
(har godt af at hvile i køleskab i en times tid).
Kog slikasparges i 1-2 min.
Anret laksetataren pænt på tallerkener eller i en skål med slikasparges og persille.
Din laksetatar med slikasparges er klar til servering. Velbekomme!
Laksetatar er perfekt som forret til nytår
At lave mad til nytårsfesten er altid en udfordring. Gæsterne skal underholdes, samtidigt med at menuen skal sættes sammen så den er frisk og lækker. Laksetatar er en fantastisk forret at servere, for at komme lidt af stressen til livs, der nu engang er forbundet med at være vært på nytårsaften, da den kan laves dagen før, så den bare behøves at tages ud af køleskabet for at den er klar.
Anbefalet tilbehør
Som tilbehør til den lækre laksetatar kan vi anbefale et godt hjemmelavet lunt flûte, eller et andet godt stykke brød til.
Hvis du har lyst til at blive inspireret af andre retter med laks kan du finde dem lige her. Derudover har vi et stort udvalg af opskrifter på alt fra lækre hovedretter til fantastiske cocktails.
Spørgsmål:
en lakseside som forret med rejer m m og hvad krydder skal jeg bruge? og hvordan tilbereder jeg den?
Svar:
Hej, du kan skære små portions stykker og bage dem i ovnen , med skindet opad. Når de er færdige tager du skindet af og skraber det brune af.
Når laksen er helt kold kan du garnere med rejer og lave en dressing med krydderurter og creme fraiche
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man lave noget af - eller hele retten på forhånd - altså dagen før ?
Svar:
Hvis hygiejnen er i orden, så kan du godt lave det dagen før. Men sørg endelig for at det er pasteuriseret æg.
Slikasparges og anretning med persille skal du vente med til retten skal serveres.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
27/08-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, jeg så på et tidspunkt en kok lave laksetatar med Græsk yoghurt, urter og ærter, kan du hjælpe med sammensætningen?
Svar:
Følg denne opskrift, men udskrift creme fraichen med græsk yoghurt og tilsæt ingredienserne plus ærter.
Mvh.
Martin
Opskrfter.dk
16/08-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej De grønne asparges, ud over, at koge dem i 1-2 min skal det hvide skæres væk, skrælles.?
Svar:
Ja, de skal lige vaskes og det nederste skal skæres af, men grønne asparges skal ikke skrælles.
mvh
Dorthe
opskrifter.
14/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pickles
Sådan laver du pickles Start med at rens og skær dine grøntsager i små, mundrette tern....
Chilimayo
ChilimayoTag det hele på køkkenbordet og vent en time med at lave din chilimayo, så alt ha...
Let koldskål
Pisk youghurt og kærnemælk sammen. Server straks, eller stil på køl til senere.