Video: Tortilla pandekager
Tortilla pandekagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Tilbehør
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1.2 tsk Salt
-
3 spsk Olie
-
1.1 deciliter Kogende vand
Tortilla pandekager
Kom hvedemel, bagepulver, salt og olie i en skål og bland det hele sammen. Tilføj det kogende vand lidt efter lidt, det er meningen at dejen skal blive fast. Konsistensen af dejen skal være en smule klistret og noget mere fast, den skal helst ikke klistrer på hænderne når der æltes. Lav 6 kugler af dejen og hvor hver kugle har en vægt på ca. 50 gram. Når kuglerne er formet skal de hvile i 10 minutter under et viskestykke, derefter rulles de flade med en kagerulle. Størrelsen på tortilla pandekager skal være omkring 20 eller 25 cm i diameteren. Du skal ikke være bange for at rulle dem tynde, det er nemlig meningen, at de skal være meget tynde. Sørg for at rulle en tortilla pandekage ad gangen og tilbered den på en varm pande i nogle sekunder på begge sider. De må ikke få for meget, da de ellers kan blive hårde istedet for bløde. Når du har tilberedt en tortilla pandekage sørg for at dække den med et viskestykke, så der bliver holdt på varmen indtil de andre tortilla pandekager er færdige, velbekomme!
Tips til servering
Tortilla pandekager er blevet ret populær gennem årene herhjemme. De er nemme at lave og velsmagende, og de fungerer både som frokost og aftensmad. Det er en ret, hvor kun fantasien sætter grænser. Du kan nemlig fylde den med lige netop det du har lyst, og hvis du er løbet tør for ideer er der et forslag her.
Du kan sagtens udskifte hvedemelet med majsmel i opskriften tortilla pandekager, hvis du lider af glutenallergi.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Halloween heksefingre
HeksefingreSmørret smuldres i en skål sammen med mel, sukker og vaniljesukker.Ægget tilsæt...
Krydret kartoffelpie
Dej: Mel, smør, sesamfrø, hørfrø og vand (1 dl) æltes sammen og stilles koldt mindst en ½...
Fyldte portobellosvampe med ost og bacon
Fyldte portobellosvampe med ost og baconFørst stiller du ovnen på 180* varmluft.Rens champ...