Video: Makrel i ovn
Makrel i ovnKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Makrel
-
8 stk Bøftomat
-
2 stk Squash
-
0.5 kvist Frisk timian
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Løg
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Makrel i ovn
Varm ovnen op til 180°C.
Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. Snit 3-4 dybe rids på tværs på siderne. Skyl tomater og squash og skær dem i skiver. Skyl timianen.
Pil og blanchér hvidløgsfeddene et par gange (kog dem op og skyl dem med det samme i koldt vand) og hak dem fint. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Sautér løgene i en gryde i rigelig olivenolie, til de er helt klare, men de må ikke tage farve. Krydr løgene med timian, hakket hvidløg, salt og peber.
Fyld løgblandingen i bunden af et ildfast fad. Løg en ring af skiftevis tomat- og squashskiver ovenpå.
Læg makrellerne ovenpå grøntsagerne, pensl dem med lidt olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Bag i 20-25 minutter og lad grillen være tændt i de sidste 3-5 minutter.
Makrel i ovn - Tips
Servér med godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gode boller
1. Gær smuldres i fad. 2. Margarine smeltes, hældes i mælken. 3. Lidt mælk/margarine hæl...
Farserede æg med spinat
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem. Lav farsen af kød, mel og...
Grydestegt fasan
Grydestegt fasanFasanFasanerne skylles grundigt og duppes med køkkenrulle.Kom derefter sal...