Video: Makrel i ovn
Makrel i ovnKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Makrel
-
8 stk Bøftomat
-
2 stk Squash
-
0.5 kvist Frisk timian
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Løg
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Makrel i ovn
Varm ovnen op til 180°C.
Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. Snit 3-4 dybe rids på tværs på siderne. Skyl tomater og squash og skær dem i skiver. Skyl timianen.
Pil og blanchér hvidløgsfeddene et par gange (kog dem op og skyl dem med det samme i koldt vand) og hak dem fint. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Sautér løgene i en gryde i rigelig olivenolie, til de er helt klare, men de må ikke tage farve. Krydr løgene med timian, hakket hvidløg, salt og peber.
Fyld løgblandingen i bunden af et ildfast fad. Løg en ring af skiftevis tomat- og squashskiver ovenpå.
Læg makrellerne ovenpå grøntsagerne, pensl dem med lidt olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Bag i 20-25 minutter og lad grillen være tændt i de sidste 3-5 minutter.
Makrel i ovn - Tips
Servér med godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet marineret oksespyd med rucolasalat
Marinade:Finthakket chili, hvidløg, salt, citronsaft, rosmarin og olivenolie blandes samme...
Indiske frikadeller
1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i. 2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en f...
Bondebrød fra Mors
Bondebrød fra MorsBland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de...