Video: Arabisk bulgursalat
Arabisk bulgursalatKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Bulgur
-
1 bdt Forårsløg
-
2 stk Tomat
-
5 spsk Citronsaft
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Chili
-
1 knsp Spidskommen
-
0.5 bdt Frisk mynte
-
0.5 deciliter Olivenolie
Arabisk bulgursalat
Kog bulgur i en gryde med 4 deciliter vand.
Når bulguren koger, så skal du skrue ned på et lav blus.
Rør lidt rundt i gryden, så bulguren ikke brænder på.
Bulguren skal småsimre i ca. 20 minutter, eller indtil de små korn er blevet bløde, men stadig er bidefaste.
Skyl og rens forårsløgene og hak dem fint.
Skyl tomaterne og skær dem i fine terninger.
Gem et par strimler til pynt.
Hæld den blødgjorte bulgur i en trådsigte, rør kraftigt med en ske og pres, så vandet drypper fra.
Bland bulgur med forårsløg og tomater.
Dressing
Pisk citronsaft med salt, peber, chilipulver, spidskommen og finthakket mynte - gem nogle blade til pynt.
Rør olivenolie i og smag det hele til.
Stil dressingen i køleskabet ca. 1 time og hæld den over bulgursalaten lige inden serveringen.
Pynt med tomatstrimler og mynteblade.
Din arabiske bulgursalat er nu færdig - velbekomme!
Går til mange forskellige retter
Bulgursalat er tilbehør til rigtig mange arabisk inspirerede retter og til kød som lam, kebab og kylling - fx i form af vores delikate lammefrikadeller. Hvis du gerne vil holde ens måltid vegetariske, så kan du servere bulgursalaten sammen med vores populære falafel og hummus.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rugbrød med surdej og øl
Rugbrød med surdej og ølStart med at røre de første 330 milliliter pilsnerøl, yoghurt og s...
Tomatdressing
Kvark og tomatjuice røres sammen med friskhakket basilikum. Pres et fed hvidløg i dressing...
Aubergine
Sæt ovnen på 160 grader og bag auberginen i minimum 30 minutter eller til den er mør.Lad...