Video: Banan-hasselnøddekage
Banan-hasselnøddekageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
280 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2.75 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 tsk Vanillesukker
-
90 gram Usaltet smør
-
150 gram Sukker
-
90 gram Hvedemel
-
80 gram Finthakkede hasselnødder
-
120 gram Rørsukker
-
80 gram Smeltet smør
-
150 gram Sukker
-
2 stk Æg
Bland alt det tørre til bunden i en skål. Rør det våde sammen og hæld det i det tørre. Kom det i en smurt mindre bradepande på 25 x 35 cm. Rør mel, nødder, sukker og smør sammen til overlaget. Skær de skrællede bananer i skiver og vend med citron. Drys dem på dejen og top op med nøddefyldet. Sæt i ovnen ved 180° i 45 min., til kagen er gennembagt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julecouscous
Placer couscous, hakket peberfrugt og parmesan i en gryde. Bland godt. Bring vandet i k...
Mango-myntetærte
Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt sammen i en skål til en 'crumbl...
Sauce verte med creme fraiche
Blend det hele med 0,5 dl. creme fraiche, vend denne blanding i resten af creme fraichen o...