Video: Banan-hasselnøddekage
Banan-hasselnøddekageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
280 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2.75 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 tsk Vanillesukker
-
90 gram Usaltet smør
-
150 gram Sukker
-
90 gram Hvedemel
-
80 gram Finthakkede hasselnødder
-
120 gram Rørsukker
-
80 gram Smeltet smør
-
150 gram Sukker
-
2 stk Æg
Bland alt det tørre til bunden i en skål. Rør det våde sammen og hæld det i det tørre. Kom det i en smurt mindre bradepande på 25 x 35 cm. Rør mel, nødder, sukker og smør sammen til overlaget. Skær de skrællede bananer i skiver og vend med citron. Drys dem på dejen og top op med nøddefyldet. Sæt i ovnen ved 180° i 45 min., til kagen er gennembagt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggesnaps-crème brûlée
Forvarm ovnen til 175°C. Placér et lavt ovnfast fad i en bradepande og stil bradepanden på...
Asiatisk aspargessalat med pecannødder
Bring en mellemstor gryde med vand i kog. Kog aspargesene, til de er møre men stadig sprød...
Braiseret hjertesalat
Forvarm ovnen til 200°C. Trim salaten og fjern misfarvede blade. Læg salathovederne tæt...